Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg tok kokain via rumpa

Rockeren valgte den anale løsningen, i frykt for å ødelegge noe annet.

(SIDE2): Rod Stewart (67) slapp nylig selvbiografien «Rod: The Autobiography», som har fått mye oppmerksomhet i hans hjemland grunnet en rekke mer eller mindre sjokkerende avsløringer.

Sist ut er at den tidligere Faces-frontmannen skriver hvorfor han valgte å kjøre kokainet opp i rumpa, i stedet for nesa, skriver spin.com.

Kapsler i rumpa
- Vi begynte å kjøpe kapsler med forkjølelsesmedisin på apoteket, tok de to halvdelene fra hverandre og byttet innholdet med kokain. Deretter dyttet vi kapslene opp i rumpa, der de selvsagt - ettersom kroppen er slik en fantastisk ting - de oppløste seg og ble tatt opp i systemet.

Rod skriver også i boka hvordan han mistet jomfrudommen i en alder av 16 år til en langt eldre og større kvinne i et øltelt under en jazzfestival, noe som senere inspirerte han til å lage låta «Maggie May».

Hendrix enorme
Som Ronnie Wood, avslo også Rod den sagnomsuste Cynthia Plaster Casters tilbud om å få sin penis foreviget i gips. Årsaken var at han, som Wood, ble skremt av størrelsen til noen av de andre rockerne som hadde sagt ja - blant annet Jimi Hendirix, skal ha hatt et imponerende eksempler.

- Det hadde selvsagt vært en glede og en ære, men Woody og jeg tok en kikk på de heller fryktinngytende eksemplarene på bordet foran oss, tenkte over vår mer beskjedne utrustning, og så nei takk.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

- Ingen sjømannssuging
Han avviser også sin tidligere manager Tony Toons påstand om at Stewart måtte pumpes etter å ha fått for mye sæd i magesekkken. Ifølge Toon, skal Rod ha sugd en haug med homoseksuelle sjømenn i San Diego og måtte på sykehus grunnet mengden han svelget.

Stewart hevder derimot Toon fant på historien etter at han fikk sparken av Rod.

- Jeg har aldri oralt tilfredsstilt en eneste sjømann. Og jeg har aldri blitt pumpet, hverken for sjømannssæd eller annen type sæd.

MEST LEST I NETTAVISEN:

Kommentarer til denne saken