Gå til sidens hovedinnhold

Miss Piggy med selvhjelpsbok

Det 30 år lange forholdet til frosken Kermit har gjort henne til samlivsekspert.

(SIDE 2): Muppet-divaen Miss. Piggy kommer nå med boken «The Diva Code: Miss Piggy on Life, Love and the 10,000 Idiotic Things (Men) Frogs Do.».

Som de fleste kvinner har også denne damen opplevd langt flere enn 10.000 tabber fra menn opp igjennom årene, men det var alt det var plass til i boken, forteller Miss. Piggy til Splash News.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ikke gift
Frosken i livet hennes har fortsatt ikke fridd til tross for at Piggy har hintet i 30 år om at hun ønsker seg en ring på fingeren.

- Menn sliter ofte med å binde seg. Jeg er fortsatt optimistisk med tanke på giftermål, forteller Muppeten. Skulle hun likevel ende opp som peppermø, så fortviler hun ikke av den grunn.

LES OGSÅ: Slik velger du riktig partner

- Jeg er en diva. Med boken min vil jeg oppmuntre andre kvinner til å finne sin indre diva, sier Miss. Piggy.

LES OGSÅ: Lær deg å flørte

Stort ego
- Dette er ikke en tradisjonell «self-help» bok. Det er mer en «selfish-help» bok, snøfter grisedamen som er stolt av å kunne kalle seg både egoistisk og selvopptatt.

Hun kommer også med nyttige motetips for travle medsøstre. Hvis man kler og pynter seg før man legger seg, så våkner man opp griselekker, avslører Miss. Piggy som ser fram til å feire Valentine's day med en romantisk middag med frosken Kermit.

Muppeten er ikke den eneste stjernen som vet hvordan man får romantikken til å blomstre:

LES MER HER:Stjernenes sextips

Kommentarer til denne saken