Gå til sidens hovedinnhold

Semb tar over G19-landslaget

Nils Johan Semb tar over som landslagstrener for G19-landslaget etter Tor Ole Skullerud. I tillegg fortsetter han som TV 2-ekspert og leder for toppspillerutviklingsprosjektet.

- Vi er glad for at vi har fått en trenerkapasitet som Nils Johan til å lede G19-landslaget. Han har stor kunnskap og et stort engasjement for å utvikle unge talenter til toppspillere. Jeg vil også benytte anledningen til å takke Tor Ole for den gode jobben han har gjort som landslagstrener, og samtidig ønske ham lykke til i sin nye jobb i Vålerenga, sier toppfotballsjef Per-Mathias Høgmo.

Håper på EM

Dette er Sembs første trenerjobb siden han gikk av som norsk landslagssjef, og han gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

Allerede i april og mai 2008 skal G19-landslaget ut i mellomrunden i EM-kvalifiseringen. Vinner laget sin gruppe, er Norge klar for EM-sluttspillet i Tsjekkia i juli 2008.

- Mange talenter

- Norsk fotball har mange talenter som med god oppfølging og riktig matching kan utvikle seg til å bli toppspillere både for klubb og landslag. Som leder for toppspillerutviklingsprosjektet i NFF har jeg også en god dialog med spillerutviklerne i toppklubbene, og sammen skal vi få til et godt samarbeid til beste for både klubber og landslag, sier Nils Johan Semb.

Semb får med seg Bård Wiggen som assistenttrener.

Reklame

NÅ: Tilbud på alle produkter fra Dewalt