Gå til sidens hovedinnhold

Senkveld-gutta mistet synet

Thomas Numme og Harald Rønneberg undersøker hvem som klarer seg best i blinde. Se video.

(SIDE2:) Det er i fredagens «Senkveld» at de to programlederne nok en gang konkurrerer.

Denne våren lover de flere tøffe konkurranser; etter at Thomas tapte sammenlagt i «Thomas vs. Harald» for andre gang, har revansjelysten nådd nye høyder i løpet av jula.

Sjekk ut Senkvelds offisielle sider her
Her er Thomas og Haralds mobilblogg

Thomas vs Harald
Denne gangen konkurrerer gutta om hvem som klarer seg best som blind. Konkurransen løste de ved at de gikk den samme ruten fra Slottet til Oslo S sammen med hver sin førerhund.

Den som kom raskest frem er vinneren. Det viste seg å ikke være særlig lett å finne frem i Oslos gater uten å se...

Opptaket ble gjort i samarbeid med Blindeforbundet og generalsekretær Gunnar Haugsveen kommer i studio for å kåre en vinner.

Se Thomas vs Harald på TV 2 Sumo

Gjestene
Du møter også Jan Egeland, som er tilbake i Norge etter å ha jobbet over hele verden som FNs nødhjelpskoordinator. Samtidig får gutta besøk av NRKs stjernereporter, motealibi og programleder Per Sundnes. Han skal være Melodi Grand Prix-kommentator for årets MGP og kommer for å snakke om sin store begeistring for musikk-konkurransen.

Den nye TV 2-sjefen, Alf Hildrum, kommer til «Senkveld» for å avsløre hvilke forandringer seerne kan vente seg når han tar over sjefsstolen.

Og da Harald var i London for å intervjue Leonardo Dicaprio, måtte han også uforberedt intervjue regissøren og to skuespillere fra filmen «Blood Diamond». Dette viste seg å bli en pinlig affære og er noe av det flaueste som er vist i «Senkveld»!

Mer video: Se intervjuet her

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen