Gå til sidens hovedinnhold

Sensonor dropper videre forhandlinger(Ny)

Teknologiselskapet Sensonor har igjen valgt å skrinlegge forhandlingene med en strategisk partner, og andre alternativer utredes. Adm. dire sier til iMarkedet at han tviler på et salg av hele selskapet

Nytt Kommentarer fra selskapet.Sensonor gjenopptok forhandlingene med den mulig partneren tidligere i år etter at sistnevnte forbedret sitt utspill. Da hadde Sensonor først trukket seg etter en styrebeslutning 29. januar.I en melding i dag opplyser selskapet at de partene at det pr. dato ikke er grunnlag for videre diskusjoner og at forhandlingene avsluttes.- For vår del er det det at avtalen ikke er god nok for våre aksjonærer som var utslagsgivende, sier adm. direktør Rolf Leistad i Sensonor til iMarkedet mandag formiddag.- Har dette sammenheng med forrige ukes møte med storaksjonærene?- Det er klart at våre aksjonærer har blitt hørt, sier han.Det var torsdag ettermiddag at de største aksjonærene hadde et hemmelig møte hos meglerhuset Fondsfinans, hvor tre alternative løsninger ble diskutert.Les mer her:

Sensonor har tre valg

Det er disse som nå er på bordet når selskapet skal finne en løsning til den strategiske partneren.- Vi har som kjent jobbet parallelt med noen alternativer, hvor det er det vi kaller gode diskusjoner, sier Leistad til iMarkedet.- Er det snakk om salg av selskapet?- Når vi snakker om salg så betyr det i denne sammenheng at noen kommer inn å tar en større del av selskapet, jeg tviler på at hele selskapet blir solgt, sier Leistad til iMarkedet.Det har vært snakk om at en løsning må være klar til utgangen av april for at selskapet skal klare sine forpliktelser på lang sikt.- Vi må snart vite hva som skjer, slik sett er tidsaspektet korrekt, men vi har et stykke inn i mai på oss. Det må snart innkalles til en generalforsamling slik at aksjonærene kan ta stilling til hva som skal skje, sier Leistad.

Reklame

Nå får du Casio-bestselgeren på tilbud