Den kommende HBO-serien The Idol er en stor snakkis allerede før premieren, og den vågale nye traileren gjør ikke akkurat at praten stopper.

Hele traileren kan du se nederst i saken.

The Idol er regissert av Euphoria-skaper Sam Levinson, og i traileren kan vi se mye av det samme visuelle uttrykket som i nettopp Euphoria - en serie som også er kjent for både eksplisitt innhold og en til tider svært grafisk fremstilling av dop og sex.

Mer om The Idol får du i Serieguidens videoshow:

The Idol sjokkerer med ny, drøy trailer, og det er mange spennende seriepremierer denne uka. Dead Ringers, Workin’ Moms sesong 7 og Sweet Tooth sesong 2 er blant ukas serier som har premiere nå.

The Idol: Premiere på HBO Max

Det er liten tvil om at «The Idol» blir en serie fullstappet av skandaler, dop og nakenhet, når artisten Jocelyn (Lily-Rose Depp) jobber på spreng for å bli «the greatest and sexiest pop star in America» etter at et sammenbrudd ødela karrieren.

Lily-Rose er datter av Johnny Depp og Vanessa Paradis, og når hun i The Idol slår seg sammen med Abel «the Weeknd» Tesfaye tør vi vedde på at det kommer til å smelle, noe traileren også gir inntrykk av.

The Idol debuterer under Cannes-festivalen i mai, og premieren i Norge blir 4. juni på HBO Max.

Skandaler på sett

Det har blitt rapportert om en rekke produksjonsproblemer og uenigheter under produksjonen av The Idol. Etter Amy Seimetz ble erstattet med Sam Levison (Euphoria) som regissør skal historien ha tatt en mye mer provoserende og seksuell vending, og i følge IndieWire ble medarbeidere sjokkert over flere av scenene han skrev inn.

Både HBO Max og Lily-Rose Depp har avvist dette, men anklagene bidrar allikevel til at serien har fått rykte på seg for å være skandaløs på flere måter enn én allerede før premieren.