Gå til sidens hovedinnhold

Kan alle kvinner få serieorgasmer?

Klarer du én, er sannsynligheten stor for at du klarer flere.

(SIDE2): For de fleste er det som å være himmelen i det du tråkker over streken, og endelig kommer deg inn i orgasmeland. Du ser fyrverkeri og stjerner, og vil klappe deg selv på skulderen mens du gisper etter luft.

Men, hva om vi fortalte deg at den følelsen kan komme to, tre, kanskje til og med flere ganger etter hverandre?

Du vil kanskje bli overrasket over at de fleste jenter som kan oppnå én orgasme, har potensiale til å oppleve flere på rad, melder Womenshealthmag.

Tar ikke lang tid

Studier som ble gjennomført allerede på 90-tallet av sexologene William Hartman og Marilyn Fithian viser at de fleste kvinner trenger et sted mellom ett og ti minutter for å nå sitt andre klimaks.

Det ble også gjennomført flere studier på 50- og 70-tallet som understreker kvinners evner til å oppnå serieorgasmer. Vivienne Cass, forfatteren av boka «The Elusive Orgasm», forteller at serieorgasmer er mulig for alle kvinner som klarer å oppnå en orgasme i utgangspunktet.

- Mange kvinner klarer enkelt å få mellom fem og sju orgasmer etter hverandre, men selv om de fleste av oss klarer det, er det få som gjør det, sier hun.

Unngå overstimulering

Det store trikset er å ikke overstimulere klitoris. Noe som er veldig lett å gjøre, ettersom den er så følsom, forklarer sexologen Dawn Michael til Womenshealthmag.

- Når du har fått en orgasme er klitoris ekstra følsom og forstørret. Da kan det være en fordel å rette oppmerksomheten til andre deler av kroppen, sier Michael.

Så snart den mest intense delen av orgasmen er overstått, kan man sakte begynne på nytt igjen, og etter noen få minutter burde alt være klar for en ny runde.

Med andre ord: Om du allerede klarer å få en orgasme, er sjansen stor for at du også klarer flere!

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken