(SIDE2): Foruten gode plot med spenning, kjærlighet og et aldri så lite mord innimellom er det viktig at vi har noe flott å se på! Side2 tar for seg den mannlige delen av TV-seriene som har gått den siste tiden eller går på TV akkurat nå. Leger, tenåringer og sci-fi-menn er det gjennomgående er aller mest av.

Se stor bildeserie av alle gutta nederst i saken!

Bli med i vår uhøytidelige sexy avstemning - og velg din favoritt til høyre i saken.

Sexy i hvit frakk
Legeserier som «Akutten», «Scrubs» og «House» har flere kjekkaser å by på, det samme har «Grey´s Anatomy» som for kort tid siden hadde sesongavslutning her hjemme. 80-talls helten Patrick Dempsey (42) gjorde et supercomeback i «Grey´s Anatomy», og ble fort en av de aller hotteste doktorene på TV. Hugh Laurie spille House i serien med samme navn, og han kunne vel strengt tatt gått under kategorien «slemming», men han er nå lege tross alt.

Hvem er den kjekkeste mannen i hvit frakk? Du stemmer til høyre!

CSI-mennene
Få serier har vel et like stort repertoar av kjekke etterforskere som CSI-seriene. De er hotte, sexy og lynende intelligente. Greit nok, det er kanskje ikke kjempesannsylig at virkelighetens CSI'er er like involvert i etterforskningen som TV-CSI'ene, men med menn som Nick, Warren, og Greg på laben, er det ikke rart seerne tilgir sånt.

CSI-seriene er blant verdens mest sette serier, og selv om det finnes tre ulike varianter av samme serie, ser det ikke ut til at folk blir leie. Blant blod, hjernemasse, innvoller og gørr, stråler de smarte CSI-gutta, og jammen meg fanger de ikke skurkene til slutt også. Det er rett og slett til å dåne av.

Hvem er den hotteste kriminalteknikeren? Stem til høyre!

De unge hunkene
De er Hollywoods unge stjerneskudd og har hovedrollene i populære serier som «Gossip Girl», «One Three Hill» og «The O.C.». Gutta er uten tvil godt for øyet, og noe vi gleder oss til å se på skjermen. De er bråtøffe, i flere tilfeller altfor modne og voksne i forhold til alderen sin og hjerteknusere de luxe.

Les også: Kjekkaser du bør kjenne til

Hvem er den mest sexy tenåringen? Stem til høyre!

Mannemann
Du vet, han alle serier trenger. Mannen med stor M - sterk, maskulin og definitivt litt småslem (men ikke så slem som slemmingen).

Vi tenker selvsagt Mike Delfino fra «Frustrerte Fruer» med bredt rørleggerbelte, skitten t-skjorte og like skitten jeans. Morder (selvsagt) og følelsesmessig helt på tur - men barsk. I kategorien sexy mannemann finner vi også Jack fra «Men in Trees», en alaskamann med mørk stemme, krøllete hår og flanellsskjorte. Vi vil gjerne være på en øde øy med «Lost»-Jack, bli med «Life»-Charlie på hans Zen-ferd og redde verden med MacGyver!

Hvem er den mest sexy mannemannen? Stem til høyre!

Politiagenten
Politiserier er det mildt sagt mange av og det bugner av menn i uniform. Vi har trukket frem de som er å se på TV nå for tiden - McNulty og Carver fra «The Wire» som er ute for å redde Baltimore fra å gå til grunne. Danny Pino fra «Cold Case» - løser mysterier ingen andre klarer. Det er jo sexy i seg selv! «Heroes»-Matt som kan høre tankene dine, litt skummelt og litt kult. Og sist, men ikke minst, Nick i «Med hjartet på rette staden» - han får det gjort i den søvnige byen.

Slemming
Vi må ha med slemmingen, han er litt som mannemannen, bare ikke så snill. Slemmingen har egentlig en god side, den ligger bare litt dypt og jenter faller gjerne for slemminger - de gifter seg bare helst ikke med en... Ta Sawyer i «Lost» - kjekk, tøff og slem, men med glimt av ømhet innimellom.

I «Smallville» vet vi at Lex Luthor er en løgnaktig slemming som er ute etter å drepe Supermann, men det er allikevel noe ved han. Stringer Bell i «The Wire» er veldig slem, en morder og en løgner, men det hjelper ikke. Han er også smart, rolig og kalkulert - noe som gjør han sexy. Dexter er seriemorder, ikke akkurat tiltalende, men men... Det er samme er Sylar i «Heroes» - ond og kaldblodig, men en sjarmerende djevel.

Hvem synes du er den mest sexy slemmingen? Stem til høyre!

Sci fi
Vi liker å kose oss med det overnaturlige og skumle - med andre ord sci fi. Supermann er jo Supermann, ikke noe mer å si om den saken. Helten Peter fra «Heroes» kan jo alle overnaturlige krefter, ikke leit det heller. Sayid i «Lost» er både skummel, mannemann og en slemming, men passer like fint i denne kategorien. Apollo i «Battlestar Galactica» er en tøffing!

Men hvem synes du er den mest sexy sci fi-fyren? Stem til høyre!

Se stor bildeserie av alle gutta nederst i saken!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!