(SIDE2:) - Før var det «Sex and the City». Nå er det «Husbands in the City». Den eneste som fremdeles har det hett mellom laknene er Samantha, men hun opplever også hetetokter nå og da, skriver The Daily Mail.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Neste fredag har «Sex and the City 2» premiere her hjemme i Norge. Men i utlandet har førpremierene allerede begynt. England, USA og Sverige er landene der filmen allerede er blitt vist og anmeldt.

Slappere i formen
Mens både Kristin Davis' Charlotte, Sarah Jessica Parkers Carrie og Cynthia Nixons Miranda er vel gift fra forrige sesong, er det kun Samantha som er fri og frank og utnytter det. Men et bryllup blir det og det står også for det morsomste innslaget, skal vi tro The Daily Mail.

Avisens kvinnelige anmelder og den mannlige anmelderen sier at filmen er for lang. Men jentenes historier beholder sitt vidd selv om det denne gang handler om å være den perfekte mor og kone og ikke minst forsøke å få forhold til å fungere når drømmeprinsen er fanget.

- Ingenting er så smart og stilig som det var, ikke så på kanten, ikke så søtt. Det hele har mistet litt spenst, men det har vi vel alle, konkluderer avisen.

The Hollywood Reporter er imidlertid positiv til humoren som de mener er mer rett på enn tidligere.

- Kritikere vil ta filmen for dens overdrevne lengde og plattheter, men fansen vil likevel elske den, spår det store amerikanske bransjebladet.

Kulturfiendtlig
«Sex and the City 2» har fått kritikk for å sette historien i Abu Dhabi, selv om Marokko er innspillingsstedet. Filmen blir sannsynligvis ikke vist i landet, mest på grunn av tittelen, men The Suns anmelder mener også at den hadde hatt godt av å holde seg i New York og der ikke helt hva jenteturen til et luksushotell tilfører historien.

LES MER:- SATC2 er antimuslimsk

The Times er mer negativ.

- De fire smarte New York-jentene har forvandlet seg til lobotomiserte, glanende turister i en mote mellom Primark og Bollywood, skriver anmelderen som mener at manuset tidvis er kulturelt fordummende og også fordømmende. Den siste kritikken er det mange som har.

Også The New York Magazine er skuffet.

- Det mest deprimerende med filmen er at det virker som den bekrefter ethvert nedsettende utsagn som er blitt ytret om Sex og singelliv-universet, skriver det-

Kjempestygge klær
Flere av de kvinnelige anmelderne mener at filmskaperne og designerne har bommet på moten. Siden Sex og singelliv tross alt handler en del om Blahnik-sko og kjoler.

- Ikke sexy, stygge klær, skriver FilmsReviews kvinnelige anmelder.

4. juni kan du se selv. Da har «Sex and the City 2» premiere i Norge

SE VIDEO AV SEX AND THE CITY 2

HTML EMBED
video_embed(13091,1);