KLINGENBERG KINO (SIDE2:) Det var damenes aften på Klingenberg kino i Oslo, der det var klart for den offisielle norgespremieren på «Sex and the City 2», onsdag kveld.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Både kjendiser og vanlig dødlige hadde funnet fram sin fineste stas foe et velkomment gjensyn med Carrie & Co.

Gleder seg
To av de mest iøyenfallende var Rebecca Loos og Tone Damli Aaberge, som begge fikk mye oppmerksomhet. Loos hadde kveldens desidert sprekeste utrigning fra Nanette Lepore, mens Damli Aaberge strålte i en uskyldsren (dog lårkort) hvit kreasjon fra TSH.

- Jeg gleder meg aller mest bare til å se jentene igjen, sier Loos spent om filmen hun er på vei til å se, og legger til at hun har gledet seg en god stund nå.

- Etter at jeg og venninnene mine så traileren, har vi bare tenkt «endelig», sier hun på overraskende bra norsk.

På norskkurs
Den britisk-nederlandske skjønnheten har nemlig ligget i hard språktrening siden hun flyttet til Norge.

- Jeg prøver å snakke norsk hver dag, smiler hun.

Les mer:- Rebecca Loos flytter til Norge

Også Tone Damli Aaberge er spent på ett nytt møte med «Sex og Singelliv»-jentene.

- Jeg har ikke fulgt serien fra begynnelsen, innrømmer hun.

- Jeg bare registrerte at den gikk. Men så begynte jeg å se på for cirka tre år siden, og nå har jeg sett gjennom alle sesongene flere ganger, forteller hun.

- Det er på det nivået at jeg har begynt å kunne replikker utenat, ler hun.

Uten jantelov
Hun har også en liten drøm om å leve i Carries verden.

- Det er så lite jantelov der! Carrie kler seg fantastisk, men hadde jeg kledt meg slik vet jeg ikke om det hadde funka. Kanskje jeg hadde fått terningkast 1 av Jan Thomas, ler hun.

I et hav av overentusiastiske jenter, er det også en og annen gutt, deriblant Petter Pilgaard, som ha tatt turen sammen med kjæresten Mari Haugersveen.

- For å være helt ærlig så gleder jeg meg ikke til de neste to og en halv timene, men Mari er jo med meg på så mye, så nå tenkte jeg at jeg kunne bli med henne, ler han.

- Vi sitter hjemme å ser på «Cops» og andre machoprogrammer hver kveld, så dette er én kveld der jeg skal få bestemme, forteller Mari.

Staute menn
Paradise-Petter var ikke den eneste tilstedet som har oppholdt seg på hotellet i Mexico. Distributørene av filmen, Sandrew Metronome, hadde for anledningen bestemt seg for å hanke inn 20 staute menn som ikke skulle gjøre mer enn å stå i vekomstområdet og se staute ut i dress, og blant dem fant vi tidligere Paradise-deltakere som Emil, Stian, Niklas og Øystein (som var med i fjor).

- Vi ønsket oss en hel del dresskledte menn, og det er egentlig litt tilfelid at så mange har vært med i «Paradise Hotel», forteller Linda Kling fra distribusjonsselskapet.

- Vi ville ha tjue staute karer som så bra ut, og så fant vi fram til folk som kjente noen, som igjen kjente noen, og så ble det bare slik. De skal bare stå stille og smile, slik som jenter så ofte må på slike ting, ler hun.

Lunken kritikk
«Sex and the city 2» har ikke fått kritikerne til å juble, noe flere av de oppmøtte hadde fått med seg.

- Den har jo fått litt lunken kritikk, og det er jo litt bekymringsfult, men jeg er sikker på at det blir gøy uansett, smiler Charlotte Thorstvedt.

Les anmeldelsen her: Banal eller ukomplisert moro?

I traileren har vi fått sett at Carrie møter igjen gamlekjæresten Aiden ved en tilfeldighet, flere år etter at hun giftet seg med Mr Big, og at komplikasjoner kan oppstå.

Pia Tjelta, som er på plass sammen med venninnene Synnøve Skarbø, Isabella Ødegård og Vanessa Rudjord, er ikke i tvil om hvem hun ønsker Carrie skal ende opp med.

- Det må bli Mr Big! Så får vi se da om Aiden klarer å ødelegge det, ler hun.

3334