Nå kan man få vite hvor mye sex virkelig er verdt. Det er nemlig duket for at sex.com, et av verdens mest attraktive domenenavn, igjen skal selges.

Da Sex.com sist ble solgt i 2006 havnet prislappen på pene 14 millioner dollar, noe som da var rekorden.

Kjøper var Escom, et forlag som lager skolebøker for ungdomsskoleelver. I tillegg markedsfører de kjøkkenredskap, kontorrekvisita og sportsutstyr.

Sex for millioner
Nå har de imidlertid fått problemer med å betale gjelden sin, noe som har gjort at utlånerne auksjonerer bort verdiene i selskapet for å få pengene de har utestående, ifølge New York Post.

Det eneste Escom har av verdier skal visstnok være domenenavnet, men sannsynligvis vil det komme inn en del penger, da alle som ønsker å by på auksjonen må stille med bankgaranti på én million dollar.

– Vi forventer en veldig produktiv auksjon, sier Scott Matthews, som er advokaten som håndterer auksjonen.

Han vil ikke gjette hvor mye sex.com kan selges for, men håper at domenenavnet, som auksjoneres bort 18. mars, vil gå for en høyere sum enn hva det sist ble solgt for.

Kinky sak
I flere år har Sex.com befunnet seg i en juridisk limbo mellom den opprinnelige kjøperen Gary Kremen, grunnlegger av Match.com, og Stephen Cohen.

I 1995 stjal Cohen navnet og brukte det til å bygge opp et stort pornoimperium. Etter å ha kjempet flere runder i retten, fikk Kremen tilbake domenenavnet i 2000.

Cohen ble dømt til å betale 437 millioner kroner i erstatning, men stakk av. For så å bli pågrepet i Tijuana i Mexico .

Kremen registrerte sex.com i 1994, sammen med flere andre domenenavn, uten at det kostet han mer enn et par dollar.

En annen bestselger når det kommer til domenenavn er Porn.com, som i sin tid gikk for mer enn 50 millioner kroner.