Gå til sidens hovedinnhold

Sex, mote og trim på blogg

Nå kan du møte Cecilie Kjensli (sex), Margrethe Gilboe (mote) og Cornelis Elander (trening) på deres egen blogg. Se ferske innlegg her.

Side2-spaltistene har fått hver sin blogg. Her vil de jevnlig komme med nye sterke meldinger, og svare på dine kommentarer.

De tre bloggene finner du her:

http://cecilie.blogg.no

http://margrethegilboe.blogg.no/

http://cornelis.blogg.no

Vil du vite mer om spaltistene?

MARGRETHE GILBOE har lang erfaring som stylist, og har blant annet jobbet med å bygge opp Mette-Marits garderobe. Margrethe er også fast stylist for Lise Karlsen i Briskeby, og har jobbet med Idol-deltakerne. Du har også sett henne på TV sammen med Jan Thomas i Motepolitiet.

CECILIE KJENSLI er for mange kjent som den frittalende jenta fra media som snakker rett frem om sex. Hun har reist land og strand rundt og inspirert alt fra sexologer, helsepersonell til småfulle folk på lystige utdrikningslag. Cecilie vil gjerne spre budskapet om at seksuell nytelse er for alle og kan oppleves på mange måter.

CORNELIS ELANDER former kroppene til flere norske kjendiser og har tidligere jobbet for TVNorge. Nå er han personlig trener for Z-one. Cornelis begynte å trene med «de store gutta» da han var bare 16 år. Ved å trene med norgesmestere i bodyduilding lærte han mye om hvordan kroppen skal bygges opp.

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken