(SIDE2): De første anmeldelsene av Sex og Singelliv 2 har allerede kommet - og - neppe overraskende kanskje - er det ikke bare flatterende ord å melde om hva Carrie og hennes tre venninner finner på i oppfølgeren.

I tillegg til kritikk for manglende «historie og følelse», så mener Hollywood Reporter også at filmen lager et bitende bilde av det muslimske samfunnet.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Kontroverser
- Men viktigere, hun (Carrie) og venninnene hennes møter den puritanske og kvinnehatende kulturen i Midtøsten. Det heller bitende bildet av det muslimske samfunnet vil uten tvil føre til kontroverser, skriver anmelder Stephen Farber, som også mener filmen er like feministisk som den er anti-muslimsk.

I film nummer to er nemlig de fire damene på tur i Abu Dhabi, der de blant annet reddes av kvinner som drar av seg burkaen og viser frem sine stilige vestlige klær de skjuler under sine sorte heldekkende antrekk.

I en annen scene fremfører de fire karakterene en karaokeversjon av låta «I Am Woman» på en nattklubb, mens Samantha i vant stil sjokkerer omgivelsene med sine seksuelle utskeielser.

Nektet
De arabiske emiratene nektet filmmakerne å spille inn filmen innenfor bygrensene, det samme gjorde Dubai - og scenene som forestiller Abu Dhabi måtte filmes i Marokko.

Myndighetene i Abu Dhabi har ennå avgjort om filmen skal tillates satt opp på kinoer eller om den skal forbys.

Kjente fjes
Utover en litt tynn historie, litt for mange tilfeldigheter og det politisk ukorrekte, så får filmen skryt for både foto og kostymer - det siste nesten selvsagt, med tanke på hvilken status TV-serien, og kostymeansvarlig Patricia Field, har fått når det gjelder mote og trender.

Filmenhar premiere 27. mai - her hjemme 4. juni. I tillegg til at de fire drar på tur, så vet allerede de som følger med, at Carries tidligere kjæreste Aiden dukker opp.

Også andre kjente fjes - kjent fra den virkelige, Hollywood-verdenen - blir det å se i mindre roller.

Les: Se hvem som sjekker opp Carrie

Les også: Nå er han ikke lenger Mr. Big
På høye hæler i Sahara
– Visste jeg gjorde noe omstridt
Første kikk på Carries nye eventyr

HTML EMBED

SE BILDER FRA INNSPILLINGEN UNDER:

2356