EMIL & SAMUEL (SIDE2): I går var det endelig offisiell norgespremiere på den siste «Sex og Singelliv»-filmen, og kjendisens strømmet til Klingenberg kino i Oslo for å få et gjensyn med Carrie & co.

Se bilder fra den røde løperen nederst i saken!

- Fantastisk
Etter filmen var det duket for premierefest på trendutestedet Emil & Samuel, og mange tok turen dit for å avslutte kvelden med stil.

Flere av jentene ankom festen i hvit kjole, muligens inspirert av kjolen Carrie har på seg på en av «Sex og singelliv 2»-filmens promoplakater. En av dem som strålte i hvitt var vakre Maria Skappel, som ikke la skjul på at hun er «Sex og singelliv»-fan.

- Det er alltid fantastisk med «Sex og singelliv»! Men jeg må si jeg synes filmen var litt lang, innrømmer Skappel til Side2.

Hun kunne også avsløre at dette ikke var første gang hun så filmen, men ville ikke si så mye om handlingen.

- Jeg har sett filmen to ganger, men jeg likte den første filmen best. Jeg vil ikke røpe så mye for de som ikke har sett den, men det var mange fine klær, sier Skappel, og forsyner seg med en cupcake, som gjestene får servert av smokingkledde menn.

For menn i smoking hører nemlig med, når en av tidenes største jentefilmer har premiere. I god «Sex og singelliv»-stil ble det drukket champagne, og servert søte kaker av et tyvetalls barske menn.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

- Litt nedtur
Ikke alle som ankom festen var fornøyd med hva de hadde sett i kinosalen. Charlotte Thorstvedt uttalte før premieren at hun synes det var bekymringsfullt at filmen hadde fått lunkne kritikker, og etter å ha sett den var hun enig i at den ikke levde opp til forventningene.

- For å være helt ærlig så synes jeg den var dårlig. Den levde ikke opp til forventningene. Den hadde ikke noe plot, så det var litt nedtur, sier Thorstvedt beklagelig.

Som de fleste andre likte hun antrekkene, og skjønner ikke hvorfor filmen har fått så mye kritikk på det punktet.

- Det er fine klær i filmen. Antrekkene er veldig kreative, og enkelte ganger er det litt over the top, men de var alikevel fine, sier hun, før hun forsvinner i folkemengden.

Les mer om «Sex og singelliv» her:
Cosmo til festen? Glem det!
Kveldens hotteste
Knuser «Sex & Singelliv»
Banal eller ukomplisert moro?
Sex og Singelliv på 60 sekunder
Slik får du «Sex og singelliv»-stilen
Sex og singelliv A til Å
Fra søt til sexy
Sexy feiring!

- Flotte klær
Kristian Kjelling hadde også fått med seg filmen, og han innrømmet at han var godt kjent med den populære serien.

- Jeg så den første filmen, og så har jeg sett en del av serien, innrømmer han, og legger til at grunnen til at han har fått det med seg, er at andre i husholdet har fulgt med på serien.

Han likte filmen, men hadde ikke så mye å si om antrekkene.

- Filmen var underholdende. Klærne var flotte, og alle jentene i filmen så bra ut, sier han og smiler.

- Lang film
Også vakre Tone Damlie Aaberge avsluttet filmkvelden på Emil & Samuel.

For anledningen var hun kledt i en kjole fra TSH, og hun så fantastisk ut med fjær i håret og sko fra Jimmy Choo.

- Det var en lang film, men jeg likte klærne, sier hun før hun, og hundrevis av andre festglade mennesker, fortsetter feiringen.

HTML EMBED

SE BILDER FRA DEN RØDE LØPEREN HER:

3334