(SIDE2): Nå er det kun få dager igjen til verdenspremieren på den nye «Sex & Singelliv»-filmen.

4. juni får vi et etterlengtet gjensyn med Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbs (Cynthia Nixon), Charlotte York (Kristin Davis) og Samantha Jones (Kim Cattrall) - og denne gangen går turen til Abu Dhabi.

Se filmtrailer og bildekarusell nederst i saken!

Der det slapp
Som vi husker fra forrige film ga Carrie endelig Mr. Big sitt ja i en stille seremoni på tinghuset i New York. Miranda ble gjenforent med Steve - etter en kort separasjon på grunn av hans utroskapsepisode. Charlotte og ektemannen Harry Goldeblatt fikk datteren Rose, mens Samantha forlot L.A. og kjæresten Smith Jerrod, til fordel for singellivet i New York.

Men hva vil skje i oppfølgeren? Vel, det er ikke så mye som er lekket ut, men den engelske avisen Daily Mail har laget en oppsummering på hva vi har i vente.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Mangler lidenskap
Som de fleste av oss har fått med seg har Carrie og Mr. Big nok en gang støtt på problemer i forholdet. Carrie bekymrer seg over den manglende lidenskapen, og dette kommer på toppen av nedslående kritikker av hennes nye bok «I do, Do I?»

Charlotte sliter med å leve opp til de høye forventningene hun har til seg selv. Hun sliter blant annet med morsrollen.

Miranda på sin side har problemer med sin nye sjef, og den karrierebevisste kvinnen er ikke lenger like glad i jobben sin.

Samantha derimot sliter med overgangsalderen, og vi kan jo bare tenke oss til hva det vil bringe av festligheter.

Marokko alias Abu Dhabu
New York har alltid vært klippen i jentenes liv. Men denne gangen er det også en annen by som jentene lar seg forføre av, Abu Dhabu. Selv om en stor del av handlingen også denne gangen forgår i The Big Apple, er det ikke langt ut i filmen før de fire jenten setter kursen mot byen i De Forente Arabiske Emirater.

Regissør Michael Patric King har uttalt at den andre «Sex & Singelliv»-filmen måtte ha en annen stemning, og valgte derfor Abu Dhabu som utgangspunkt og inspirasjonskilde.

Men selv om jentene tilsynelatende er i den noe konservative byen ble ikke filmen spilt inn der. Det er den altfor tradisjonsbundet og streng for. Scenen herfra ble derfor filmet i Marokko, men ut ifra de publiserte klippene var ikke det nødvendigvis noe dårlig valg.

Klær verdt 65 millioner kroner
Stylist Patricia Field har høstet priser og gode kritikker for sin motesans, og det er få «Sex & Singelliv»-fans som er uenige i at hun gjør en stråleden jobb med de fire kvinnene.

Det ryktes at antrekkene i filmen har en prislapp på over 65 millioner kroner, og dette inkluderer en Chanel-kjole verdt over 300.000 kroner og et par jeans til over 26.000 kroner. De fire jentene skal visstnok ha fått beholde noen av antrekkene selv.

Merkenavnet Halston har en sentral rolle i filmen, og det er ikke så overraskende siden Sarah Jessica Parker er deres nye kreative leder. Et annet merke vi har sett ofte i Sex & Singelliv er Manolo Blahniks. I den nye filmen skal skotøy fra dette merket visstnok ha blitt erstattet med kjendisfavoritten Christian Louboution. Dette er dog ikke bekreftet.

Krangling?
Det florer hele tiden rykter om at det er en del spenninger mellom de fire jentene på privaten. Det sies at Sarah Jessica Parker mottar nærmere 970 millioner kroner for den ny filmen, og dette skal være dobbelt så mye som det Kim Cattrall får, og over fire ganger så mye som Nixon og Davis.

Dilemma?
Det har også versert rykter om at de fire jente bodde på forskjellige hotell i Marokko, men dette er blitt avfeid av Sarah Jessica Parker. Hun har uttalt at hun og de tre andre jentene gjorde alt sammen - til og med sov i samme seng.

Som de fleste «Sex & Singelliv»-fans har fått med seg dukker Aidan (John Corbett) opp i den nye filmen. Spørsmålet er «Hvem vil Carrie velge? Aiden eller Mr. Big?». Snart får vi svaret.

Stjerner
Det ryktes om at Miley Cyrus, Liza Minnelli og Penélope Cruz er noen av de store navnene som vil dukke opp i filmen.

SE FILMTRAILEREN:(se bildekarusell under filmen)

HTML EMBED

SE BILDEKARUSELL FRA FILMEN:

2356