Gå til sidens hovedinnhold

5 sex-greier gutta gir f’ i

Når de har sex med dama.

(SIDE2): OK, vi i Side2 er glad i lister. Noen lister er informative, andre er overraskende, andre igjen er viktige – og enkelte er rett og slett alt dette og hysterisk morsomme.

Som lista Frank Kobola har laget for britiske Cosmopolitan, der han ramser opp 12 sex-punkter menn virkelig ikke gir faen i. Eller som Kobola skriver:

- Vi har sex. Vi kunne blitt knivstukket og ikke merket det på flere timer – vi bryr oss ikke om de hårete leggene dine.

Vi gir deg 5 av hans beste tips her:

Gutter bryr seg ikke om …

1. Hvorvidt vaginaen din lukter blomster eller ikke.
Hadde vaginaen din luktet blomster, hadde det derimot vært grunn til bekymring, for jenters underliv skal lukte vagina. Det er heller ikke som om duften av mannens understell noen sinne dukker opp i flakongform, så det er ganske så likestilt der. Gutter liker hvordan jenter lukter, eventuelt så stiller de seg ganske nøytrale til det.

2. Lyder som kommer fra vaginaen din under sex.
Merkelige lyder er helt normalt, og det eneste forferdelige med det er dersom det får dama til å plutselig stoppe opp og utbryte «Å neeei, så ekkelt». Nei, det er ikke ekkelt! Det som er ekkelt, er å ha sex det ene øyeblikket, for så å ikke ha det i neste sekund, bare fordi dama trolig aldri har kjørt hånda ned i grønt slim på boks og hørt en slik lyd før. Det er slik det høres ut når luft presses ut av noe vått og trangt.

3. At puppene dine spretter hit og dit
Du skal sprette opp og ned, ellers gjør gutta det feil, for helvete! Og at puppene dingler hit og dit er bare kult, det er ingen grunn til å bli så bevisst egen kropp og valker og hva enn du måtte ha i hodet om uperfekthet. Men det er selvsagt lov å ta tak i puppene dine selv, dersom det 1) gjør vondt at de spretter rundt eller 2) du har lyst å leke med dem. For det er også råfett.

4. Hvordan du ser ut på håret
Tro det eller ei, men når gutta er opptatt med å tenke «herregud, ja, vi har sex», så bryr de seg katta hvorvidt dama har nyvasket hår eller ikke. Det er ingen grunn til å trylle frem et dusin hårnåler og -strikk og begynne å fikse håret når du sitter på topp. Bare la det falle ned i ansiktet ditt og i øya på mannen. Han bryr seg ikke. Han har sex!

5. At du gir beskjed om hvordan du vil ha det i senga
Dersom noe ikke er helt slik du tenner på, som at du vil ha tempo opp eller ned eller hardere eller mykere, så si fra. Ingen mann i verden kommer til å klage på å få litt konstruktiv kritikk. Men ikke skrik det som en ordre. Det er forskjell på å stønne, «Åååååh, pul meg saktere», og på å gneldre «Mer til venstre, din idiot!»

Alle Kobolas 12 tips – som er skrevet hysterisk morsomt og er rett på sak (og som i skrivende stund er delt nærmere 300.000 ganger på Facebook) - kan du lese her: 12 sex things men really don't give a crap about

Kommentarer til denne saken