Gå til sidens hovedinnhold

Rike menn gir flere orgasmer

Banksaldoen kobles til nytelse på soverommet.

(SIDE2): - Hyppigheten av kvinners orgasme øker i takt med inntekten til partneren, sier doktor Thomas Pollet ved Newcastle University.

Forskerne hevder kvinner har det i seg at de ønsker menn med høy status, og at de er såkalte «gold diggers». Og det viser seg altså å gi utslag på soverommet.

Sjarm og penger
Forskerne har testet tanken på at penger og orgasme har en sammenheng ved å samle informasjon fra 5000 personer rundt omkring i Kina. Ved hjelp av dybdeintervjuer samlet de informasjon om blant annet deres sexliv, inntekt og andre faktorer.

Av disse ble 1534 av kvinnene deltakende i studien. Resultatet viste at 121 av disse igjen alltid hadde orgasme da de hadde sex, i tillegg fikk 408 ofte orgasme og 762 personer hadde orgasme noen ganger. 243 av kvinnene fikk sjeldent orgasme. Funnene er tilsvarende det som er normalt for vestlige land.

- Høy inntekt hos partneren hadde en markant positiv effekt blant kvinnene som opplyste at de hadde regelmessig orgasme, sier Pollett ifølge Timesonline.

Tidligere studier fra Tyskland og Amerika har vist at sjarm og penger spiller inn når det gjelder et godt sexliv.

Derfor er rike best
En av kvinnene som har uttalt seg til Timesonline angående temaet er Cassie (27). Hun jobber som advokat i London og mener penger absolutt spiller inn når det gjelder sex.

- Selvfølgelig er det mye bedre å ha samleie med menn med mye penger. En kvinne som sier noe annet lyver. Rike menn er mektige, suksessfulle og har selvtillit. De vet hva de vil ha, og får det. Det overføres til å være fantastisk i senga.