Gå til sidens hovedinnhold

Dette betyr sexlydene

Lydene hennes betyr gjerne noe annet enn du tror.

Du lurer kanskje på hva hun tenker når hun går til sengs med deg? Ting hun sier og gjør kan faktisk bety noe helt annet enn du tror.

Nettsiden Menshealth.com har ved hjelp av sexeksperten Pepper Schwartz ved universitetet i Washington laget en guide som forteller deg hva hennes mest vanlige sexlyder betyr, slik at du er forberedt på hva du skal gjøre i en slik situasjon.

«Ikke stopp!»

Når hun ber deg om ikke å stoppe, antar mange at «yes, her gjør jeg noe riktig!», og kjøre gjerne på, raskere og hardere, for å føre henne til klimax.

Det hun egentlig mener er at du har truffet det rette punktet, at hun liker akkurat det du gjør og at du skal fortsette i samme duren. Med andre ord: Ikke endre på noe som helst.

Hun sier ingenting

Dersom hun ikke sier et ord betyr det ikke nødvendigvis at hun ikke nyter det. Det er faktisk ikke alle som skriker seg hele veien til orgasme, noen spenner muskler og holder pusten rett før de kommer.

Hvis du da endrer det du gjør fordi du misforstår hennes signaler, kan det være at hun mister sin orgasme. Er du usikker, så spør.

«Jeg har onanert ofte i det siste»

Når hun forteller deg at hun onanerer oftere enn vanlig, er det ikke et tegn på at du ikke gir henne nok. Det betyr bare at hun vil ha mer.

Lykke til!

(Kilde: Menshealth.com)

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken