(SIDE2): Hevnen er søt sies det.

Vel, i mange tilfeller stemmer det dårlig - ofte slår en hevn langt hardere tilbake på en selv. Men noen ganger må det til, rett og slett fordi hevnen er en måte å straffe på.

Har eksen vært utro eller løyet som et svin uten at du har ant noe før du fikk dritten i trynet, er det kanskje lov å gjøre noe mot vedkommende.

Her er noen råd for hvordan du skal føle deg bedre - om det så bare er for en stakket stund. Bare husk - ikke bli tatt eller vær så opplagt at han skjønner det er deg.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå!

Passord
Vet du passordet hans til Facebook eller andre sosiale nettsider, så benytt deg av muligheten til å henge ham ut. Endre interesseemnene slik at han fremstår både som rar og dum og uinteressant.

Det blir nok oppdaget, tross alt er det nok få som kan ha tilgang på passordene hans, men dersom han er av typen som haier rundt både på nett og live, så kan det jo ha en funksjon dersom en eventuell flørt leser det.

Deilige klistremerker
Du kan lage det selv - men det beste er å kjøpe noe som ser hakket mer proft ut enn mormors klistremerke på syltetøyglassene.

Uansett, det interessante er hva teksten sier. «Liten tiss på tur» eller «Liten hjerne, enda mindre tiss» ved siden av nummerskiltet oppdages ikke så lett alltid av fører, men bilistene bak vil trolig le mer.

Vanskeliggjør
Denne er kanskje på grensen til galskap, men dog ...

Etter å ha vært sammen en stund har man gjerne lagt igjen både det ene og andre hos hverandre. Sørg for at når du stikker bortom for å hente dine ting, så ta litt mer - nemlig alle fjernkontrollene hans. Gutter har gjerne mellom fem og ti, gudene vet til hva - men elsket er de.

Det er selvsagt smart å ikke bli tatt på fersken - og etterpå kan du velge å gi dem tilbake når han (garantert) spør deg - eventuelt så hiver du dem i søpla og nekter for alle anklager. (Trikset da er å bli forbauset, deretter sint og så trist - har han ikke gjort deg ille nok, om ikke du skal anklages for tyveri?)

Blogg
Alle skal på død og liv fortelle andre alt. Så hvorfor ikke du?

Start en blogg der du skriver om alt det dumme eksen din gjorde eller hadde eller ville - men ikke vær for opplagt. Skriv kun slik at hans og dine nærmeste venner (og familie?) skjønner hvem det er.

På den måten kan du gjemme deg bak påstanden om at du har anonymisert - selv om det er du som har sendt fellesmail under emne: «Min nye blogg: Hvordan holde ut med en idiot!»

I senga
La det komme han for øret at du endelig har gjort alle de kinky greiene i senga, som han alltid fantaserte om at dere to skulle gjøre.

Og at det selvfølgelig var helt fantastisk.

Sexy
Bli veldig deilig! Tren, spis mindre, hva som helst nærmest, for å la han angre at han gjorde det han gjorde - ikke ta vare på deg slik han burde ha gjort.

Det finnes selvfølgelig langt mer idiotiske hevnvarianter - både det å narre han med at du er gravid og å forsøke å forføre hans beste venn. Ikke gjør det, du risikerer bare å skyve fra deg egne venner også da, som vil mene du går for langt.

Noe du selvfølgelig gjør i tilfelle.

Og til sist - å velge å gjøre alle tingene vitner ikke om hevn - men om galskap. Så unn deg selv et innslag av barnslig hevn, men sett grenser. Den eneste som føler seg dum i lengden er deg selv.

(Kilde:Cosmopolitan.com)