(SIDE2:) Etter alt hva man leser er det lett å tro at menn er mye mer ukompliserte, seksuelle vesener enn kvinner, skriver australske The Daily Telegraph.

Men - sier avisen - det er faktisk ikke tilfelle.

Her er fem saker du kanskje ikke visste om menn.

LES OGSÅ:Bør dere dele sexfantasiene?

1. Frigjøring av «kosehormon»
Kvinner liker å kose, menn liker å gå rett på sak. Hørt den før? Sannheten er at hormonet oksytocin, som frigjøres hos kvinner under sex også påvirker menn. Forskere i Sveits gjorde en real mannetest og sprayet menn med hormonet. Etterpå sjekket de hvem som ga mest penger til andre kamerater med pengeproblemer. Mennene som hadde inhalert oksytocin via nesespray var langt mer sjenerøse.

Oppfordring:- Ta ansvar for egen seksualitet

2. Fanget sæd
Har du ubeskyttet sex, så er ikke faren for å bli gravid kun når dere har sex, men også en stund etterpå. Noen sædceller kastet seg inn i kappløpet mot egget med en gang, mens andre kommer i klumper. Enzymer vil oppløse laget rundt disse klumpene og dermed er spermiene frie til å svømme rundt i livmoren. Forskere mener at noen sædceller kommer «innebakt» for å redusere farten og mengden på sædcellene.

3. Høy testosteron = mindre sex
Høy testosteron forbindes gjerne med at mannen er ekstra viril. Ifølge forskning så gifter disse gutta seg sjeldnere enn andre menn og de skiller seg mer. De kan også være mer voldelige i forhold. Forskning viser imidlertid at gifte menn eller menn i samboerskap har seg mer. Faktisk 20 ganger mer enn single karer.

4. Penisstørrelse vs. ringfingerlengde
University of Liverpool i England gjennomførte en undersøkelse som sammenlignet lengden på en manns ringfinger med lengden på hans penis. De fant at sammenhengen kan knyttes direkte til hvor mye testosteron som ble ham til del mens han lå i mors mage. I boken «Sex on Brains» skriver Dr. Daniel Amen at om en manns ringfinger er like lang eller mye kortere enn hans pekefinger så betyr det at testosteronnivået ikke er så høyt.

5. Menn forelsker seg kjappere
Menn faller like hardt når de blir forelsket som kvinner. Samtidig viser undersøkelser at menn har mer aktivitet i i den delen av hjernen som har med visuell gjenkjennelse å gjøre, spesielt rettet mot ansiktet. Om du har et ansikt, han finner attraktivt så vil dine visuelle trekk utløse en romantisk hengivenhet fra hans side, sier forsker Dr. Helen Fisher.