I Anniston, Alabama, er det forbudt for kvinner å ta initiativet til sex i biljardhaller. Det er også forbudt å betale gjeld med seksuelle tjenester.

I Fairbanks, Alaska, er det forbudt for elger å ha sex i gata.

Rhode Islands lovverk beskriver oralsex som «abominable, detestable crime against nature».

I Bakersfield, California, er det påbudt med kondom dersom du skal ha sex med Satan.

Alle seksuelle stillinger bortsett fra misjonærstillingen er forbudt i Florida. En mann har heller ikke lov til å kysse kvinnens pupper under akten, og det er heller ikke rom for å ha sex med pinnsvin.

Dersom en politimann mistenker at noen har sex i en bil i Idaho, må han kjøre opp bak bilen, tute tre ganger og vente i to minutter før han kan gå opp til bilen.

I byen Ames, Iowa, er det forbudt for mannen å drikke mer enn tre slurker øl i sengen etter at han har hatt sex.

I Illinois kan du få bot dersom du får ereksjon i det offentlige rom, og det er forbudt for mannen å bedrive jakt eller fiske under sexakten dersom det er bryllupsdag.

Denne loven fra Kentucky er best å gjengi rett fra lovteksten: «No female shall appear in a bathing suit on any highway within this state unless she be escorted by at least two officers or unless she be armed with a club... The provisions of this statute shall not apply to females weighing less than 90 pounds nor exceeding 200 pounds, nor shall it apply to male horses.»

I Massachusetts er det forbudt for kvinnen å være «på toppen» under sexakten.

En ensom bonde har lov til å ha seg med sine egne sauer, hester, kuer, geiter og høner i Clawson, Michigan.

Menn i Minnesota blir backet opp av loven dersom de krever at kona skal pusse tennene før sexakten etter å ha spist sardiner, hvitløk eller løk. Men de kan få problemer med loven om de har sex med fugler eller levende fisk. Loven nevner ingenting om død fisk.

I Merryville, Missouri er det forbudt for kvinner å gå med korsett, fordi «the privilege of admiring the curvaceous, unencumbered body of a young woman should not be denied to the normal, red-blooded American male».

Du må bruke pyjamas («night shirt») dersom du skal ha sex i Nebraska, og bor du på hotell har hotelleieren plikt til å anskaffe deg en slik.

En blowjob kan føre til ti års fengsel i New Mexico.

Kvinner i Ohio kan ikke ta av seg klærne foran et fotografi av en mann.

I Willowdale, Oregon, er det forbudt å banne mens du har sex.

Kvinnelige betjenter ved bomstasjoner i Pennsylvania — men ikke mannlige — har ikke lov til å ha sex med trailersjåfører i arbeidstiden.

I Arizona er det lov å oppbevare en dildo, men bare én per husstand.

Kvinner i Utah har ikke lov til å ha sex med menn i en ambulanse i fart, og dersom det forekommer vil kvinnens navn bli trykket i avisen. Man har derimot lov til å ha sex med dyr, med mindre det gjøres for økonomisk vinning.

I Auburn, Washington State, er det forbudt å ha sex med en jomfru, til og med om du er gift med henne.

I Connorsville, Wisconsin, kan ikke en mann under noen omstendigheter skyte med pistol under en kvinnes orgasme.

Kilder: www.jimgoad.net, sexlaws.info