(SIDE2): Krav om å tilfredsstille seksuelt kan bli overveldende - i det minste ble det for mye for den tyske mannen, som til slutt kontaktet politiet for å få hjelp mot det han hevder er en sexgal kvinne.

De to hadde gjennomført flere runder mellom laknene, og mannen var fornøyd og ville forlate kvinnens leilighet.

Men hun satte ned foten. Hun ville mer, og nektet mannen å forlate stedet. Da rømte han til slutt ut på balkongen og ringte politiet for å få hjelp, skriver nyhetsbyrået AFP.

Lang one night
Opptrinnet fant sted i München, der den 43 år gamle mannen hadde møtt den fire år eldre kvinnen i en bar. Deretter dro de to hjem til hennes leilighet.

- Der hadde de sex flere ganger, sier en talsperson for politiet. Da 47-åringen ville ha mer, sa han nei. Det var et svar kvinnen ikke godtok og hun krevde enda mer sex.

- Ettersom 43-åringen ikke så et annet alternativ, hadde han sex med henne et par ganger til, for så å kunne forlate leiligheten. Men da hun krevde enda mer, flyktet han ut på balkongen og ringte politiet.

Kvinnen forsøkte også å overtale politimennene som kom til stedet om å ha sex med henne - uten å lykkes, skriver nyhetsbyrået.

For mye
Hun risikerer nå en siktelse for seksuell trakassering og for frihetsberøvelse.

Ifølge Huffingtonpost, som har fulgt opp historien, er mannen ikke alene om å synes det blir for mye sex. 12 prosent av menn mellom 16 og 24 år har lyst å ha mindre sex.

Mannen hadde også grunn til å ville stoppe - penisvevet kan skades av for mye gnukking - i motsetning til kvinner, som ikke har slike problemer knyttet til mengden sex.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!