(SIDE2): Det finnes rekorder for alt, og vi lar oss imponere. Men dette er helt utrolig.

AskMen har samlet noen av de rareste sexrekordene.

Flest barn
Moulay Ismail Ibn Sharif, som styrte det marokkanske dynastiet på 1600-tallet, var visstnok faren til hele 1042 barn. Disse skal han ha fått med rundt 500 forskjellige koner. Ikke bare bedro han sterkt til befolkningsveksten, han sørget også for marokkansk uavhengighet.

Kvinnen som har født flest (registrerte) barn er en bondekone fra Russland, som mellom 1725 og 1765 fødte 16 par tvillinger, syv trillingkull og fire firlingkull.

Største og minste kjønnsorganer
Den største registrerte penisen ble målt tidlig på 1900-tallet, og skal ha vært 34 cm lang i 16 cm bred. Hvem eieren er vites ikke, men den ble ironisk nok målt av legen Robert L. Dickenson.

Den minste penisen ble målt til å være 1 cm, men det finnes flere tilstander som gir liten penis. Mest vanlig er å ha såkalt mikropenis, det vil si at mesteparten befinner seg inni kroppen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I hele dyreriket er det krepsdyret andeskjell som har størst penis i forhold til resten av kroppen; som er på svimlende 42 ganger kroppslengden. Blåhvalen har gjerne 3 meter lange og 30 cm brede peniser, mens elefanter kan skryte av å ha godt over en halvmeters manndom.

Kvinnen med største vagina var den skotske kjempen Anna Swan, som for øvrig fikk en kjempebaby med sin kjempeektemann. Babyens hode hadde en omkrets på 48 cm da den ble født. You do the math.

Lengste ejakulasjon
Horst Schultz fra USA kan skryte å ha ejakulert hele seks meter. Til sammenligning er den kvinnelige rekorden på tre meter. Rekorden for flest ejakulasjoner på en time for en mann er 16.

I sædkategorien er også Michelle Monahan, som etter å ha svelget nesten en liter sæd måtte pumpe magen, som den første registrerte noensinne.

Flest partnere
Kvinnen med flest registrerte sexpartnere på en dag skal ha hatt sex med 620 menn på 24 timer. En mannlig pornostjerne under pseudonymet Jon Dough skal ha forsøkt seg på 101 kvinner på en dag, men klarte «bare» 52. Han unnagjorde resten to uker senere.

Største orgie
Den største registrerte orgien skjedde i Japan nylig; hvor hele 250 par deltok.

Flest penis-fjerninger
I 1300 f.Kr. vant egyptiske kong Menephta over Libya. For å feire denne ba han rett og slett om penisene til samtlige medlemmer av den nedslåtte hæren, og kom hjem med 13 000 peniser. Ved hans monument i Karnak har man detaljert oversikt over hvilken penis som tilhørte hvem.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!