(SIDE2): Slurving med forspillet er vel ikke et ukjent fenomen, men jo lengre tid en faktisk bruker på å tenne hverandre, jo bedre sex blir det! En hører ofte mantraet - «forspillet er viktigst» og det vel noe i det?

Et lekent og fantasifullt forspill forbereder kroppen både fysisk og psykisk på sex, og lysten vekkes til liv. For kvinners del er dette ofte det aller viktigste.

Svenske Expressen har laget en liste over sju sexy forspill:

1. Erotiske rollespill
En forspillsvariant som kan variere til de grader - og akkurat slik du ønsker selv. Man tar ganske enkelt på seg en rolle, noe som funker både med og uten utkledning.

Klassiske rollespill er for eksempel:

Sykepleier/lege og pasient - som går ut på å ta vare på hverandre. En er pasient og en er altså lege eller sykepleier. Pasienten blir avkledt for å undersøkes, langsomt og forsiktig. Den mer avanserte varianten går ut på å kle seg i en sexy sykepleierdrakt eller legeuniform. En legeveske med ulike sexy innhold kan også brukes.

Herskap og tjener - en er grevinne eller baron, mens den andre er en del av betjeningen som må utføre oppgaver for sin arbeidsgiver. Avkledning, fotmassasje og kanskje et bad hører med her. Regelen er uansett at tjeneren må lyde sitt herskaps minste vink. Av utkledning her kan det være et hvitt forkle.

Den ukjente - rollespill som går ut på at man later som man ikke kjenner hverandre. Dette kan starte ute på restaurant, på tur eller på et utested. Så skal man opptre som man nettopp har møtt hverandre og kommer i snakk - så kan samtalen begynne å dreie seg om sex og hva en ønsker seg. Med det verbale tirrer en hverandre opp og det er kun fantasien som setter grensene.

2. Sms-forspill
Mobiltelefonen kan brukes til så mangt, og telefon-sex er en del av det. Gå i hvert deres rom der dere bor og send hverandre sexy sms og fortell hverandre hva dere vil gjøre med hverandre når dere ses. Beveg dere nærmere og nærmere hverandre i huset mens sms-ene sendes - og til slutt ender dere opp i samme rom.

3. Bad og hårvask
Bli inspirert av filmen «Mitt Afrika» der Robert Redford vasker Meryl Streeps hår... Å dusje og bade sammen er et klassisk forspill som er godt på mange vis. Vann er et erotisk element og sammen bli en ren og fresh noe som er et god forutsetning for å slappe av sammen og komme i stemning. Å vaske hverandres kroppen og hår, eller til og med forsøker å barbere hverandres underliv kan være et svært sexy og intimt forspill.

4. Underkastelse og dominans
Frihetsberøvelse ved hjelp av myke håndjern, bind for øynene eller et rep man binder hendene til sengen med kan være et lekent vis å tenne hverandre på. Hvisk til partneren din hva du skal gjøre med ham/henne. Hvor langt man går i denne typen lek er veldig individuelt, så bestem et sikkerhetsord som betyr at man vil avbryte leken.

Les også:Kvinners heteste sexfantasier

5. Seksuelle fantasier
Fortell hverandre seksuelle fantasier - det er gjerne en barriere for mange å dele dette, men det gir også en nærhet til hverandre. Ord og fortellinger kan være veldig opphissende - så forsøk å holde på en stund, slik at lysten bygger seg opp.

Les mer her:Alle har sexfantasier

Les også:Dette fantaserer kvinner om

6. Massasje
Erotisk massasje er et utmerket forspill, fordi det kan pågå i både kortere og lengre tid. Bruk en god olje eller en deilig bodylotion, og pass på at det er varmt og behagelige i rommet. Bestem et tidspunkt for massasjen og ikke avbryt den før tiden er ute. Forsiktig berøring av hverandres erogene soner er selvsagt et viktig element.

Lyst på en partner? Klikk her!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

7. Tantrasex
Tantrateknikk er helt klart Rolls-Royce-utgaven av forspill fordi det går så langsomt og kan ta timevis. Tantra går ut på at man ikke gjør noen brå bevegelser, og det er stillhet som gjelder. Den som aldri har prøvd dette vil bli overrasket over hvor pirrende det faktisk kan være...

Les også:Bli en sexatlet med tantrisk yoga