Gå til sidens hovedinnhold

- Er den inne?

Det er ikke alt han setter like stor pris på å høre i senga.

(SIDE2): Å snakke i senga - før, under eller etter sex - er ifølge AskMen.com fullstendig tullete. Og det er i hvert fall minst ti ting menn ikke er interessert i å høre dama si, i det man er i gang med lakenaktivitet.

Så, damer - ikke si dette - så sant du ikke har en baktanke med det da....

«Er den inne?»
Det han hører i sitt eget hode, etter å ha fått et slik spørsmål, kan være to ting. Enten så sier dama at han er utstyrt med en miniliten sak, eller at hun er vant til en langt større.

Mener hun at det er størrelsen, eller mangel på sådan, som er problemet, så vel - størrelsen teller ikke som kjent, det er bruken av den som avgjør. Og mener hun at hun trenger en større - så er det kanskje hun som har et problem, og det er like greit å bytte ut hele dama.

«Jeg vil se på at du sover»
Hva han sier til seg selv? Herregud, dama er sprø - ikke sovne nå! Enten våkner jeg med fletter i håret etter å ha blitt lekt frisør med eller verre - jeg ender i et forhold med denne gærningen.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

«Var det alt?»
Selv om menn og kvinner - og hver enkelt person også muligens - har forskjellig syn på sex, så betyr det ikke at menn ikke ønsker å få anerkjennelse for innsatsen. Å sutre om «det var alt?», er ikke akkurat oppbyggende for selvtilliten.

«Eksen min pleide å...»
Ikke noe ødelegger humøret og lysten mer enn å bli sammenlignet med en ekskjæreste - i det man er i full sving i senga spesielt. For all del, det er mulig eksen var flink på sine ting, men det er vel en grunn til at forholdet tok slutt - kanskje like greit å minne henne på det da...

«Det er første gangen min»
Det er bare tull at menn ønsker å være den første. Det er muligens sant fram til man er 18 år, men etter det ønsker menn seg ei dame med litt mer erfaring. En jomfru vil trolig bare bety at hun er elendig i senga, og dessuten være svært emosjonell, både før, under og etter sexen.

«Ektemannen min er hjemme»
Vet han at hun var gift, så vet han også at dette kunne skje. Vet han det ikke, så burde han kanskje sjekket litt nøyere først. Uansett, poenget er at ekte menn, igjen ifølge AskMen, ikke tar opp nevekampen - de flykter gjennom vinduet og vekk fra åstedet.

«Kan du holde rundt meg?»
Menn trenger ikke mye for å bli kåte, en utringning eller et frekt smil kan være nok. Og selv om menn ikke nødvendigvis har noe imot å holde rundt og kose, er det ikke det han vil høre når klærne er av og senga først er inntatt.

«Det skjer med alle»
Og ja, det skjer alle - men for ham hjelper det fint lite hva som foregår i buksa på andre menn - for han er det like som kan trøste der og da, dersom junior ikke vil være med å leke.

Hun snorker...
Menn har en tendens til å tenke at damer bæsjer rosa og heller ikke innehar andre menneskelige egenskaper - som fise, rape - og snorke.

Lager hun høyere lyd enn ham, kan det fungere som litt av en turn-off - men det er lov å dytte til eller snu dama rundt i en stillere posisjon da!

(Kilde: cosmopolitan, ask men)

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken