(SIDE2): Det er ett seksuelt organ de fleste ignorerer, nemlig hjernen. Ifølge sexekspert er den inngangsporten til det seksuelle nirvana, og hun påpeker til iVillage det faktum at millioner av mennesker benytter seg av seksuelle fantasier når de har sex – både med seg selv og andre.

Les også: Menns frekkeste sexfantasier

Cox lister i denne sammenheng opp kvinners topp tre seksuelle fantasier til iVillage, og hvorfor de appellerer til deg.

FANTASI 1: Han er jomfru – og du er Mrs. Robinson

Derfor appellerer det til deg: Det er en maktkamp og «forbudt» sex for begge parter, noe som alltid gir lysten et piff.

Dette trenger du: Et «sexy sekretær»-antrekk; blyantskjørt, oppkneppet skjorte som viser BH-en, strømper, høye hæler og gjerne noen frekke briller.

FANTASI 2: Han er din sexslave

Derfor appellerer det til deg: Å ha noen til din fulle seksuelle disposisjon har utvilsomt sine fordeler. Du trenger ikke bekymre deg over høflighetsfraser som «du først, kjære», dette handler utelukkende om din nytelse – og bare den.

Derfor appellerer det til han: Noe skjer med kvinner under dette scenarioet; de begynner å foreslå ting de vanligvis ikke ville våget under «vanlig» sex. Hvem sier nei til en vill kvinne i sengen?

Dette trenger du: En sort skinnjakke over sort undertøy, strømper og BH med push up, knehøye eller lårhøye boots, noe å binde ham med samt en hårbørste eller lignende som kan brukes til lett dasking.

FANTASI 3: Du bortføres av en fremmed

Derfor appellerer det til deg: Denne trygge påtvungede sexen er en utbredt fantasi blant kvinner, men det har overhodet ingenting med reell tvang å gjøre. Cox påpeker at det ikke burde sammenlignes en gang fordi det er så langt mellom de to tingene. Lidenskapelig og litt røft, men aldri voldelig eller smertefullt karakteriserer denne fantasien, selv om man later som om det er tvang.

Derfor appellerer det til han: Å være fysisk aggressiv er et lite tabu for menn. Ved å utspille denne fantasien får han utløp for noen av de primitive instinktene uten å bli straffet for det.

Dette trenger du: Et stille soverom og et speil.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!