(SIDE2): Å holde sexlivet i form, krever både innsats og kreativitet.

Les også: Dette ødelegger sexlivet ditt

Det er ikke mye som skal før du får det litt heter på soverommet. Nettmagasinet HappenMagazine har samlet en rekke tips, så her er det bare å lese og lære.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I all offentlighet
Mange synes det er pirrende å kysse på offentlige steder. Det er noe veldig intimt med det å kysse, og å gjøre det på offentlige steder kan øke spenningsnivået mellom dere.

Forventninger
Å skape forventninger til hverandre kan ofte være pirrende. Fortell at du har på deg sexy undertøy på vei til restauranten, eller at du har lært deg noen massasjeteknikker. Dette vil garantert gjør partneren din forventningsfull, og også være pirrende for deg...

Les også: Dette tenner menn på

Les også: Slik får du lysten tilbake

Hold avstand
Om man har vært sammen med noen over en lengre periode, kan også romantikken være fraværende. Tilbring tid hver for dere, gjerne flere dager i strekk og opplev spenningen når dere gjenforenes.

Forførelsens kunst
Flørt med hverandre og ha det moro. Dere vil igjen føle dere nyforelsket og spent, om dere bare tør å leke litt.

Riktig lys
Lys er viktig og det riktige lyset skaper du med talglys eller en diskret bordlampe. Har du prøvd rødt lys? Det er veldig sexy.

Les også: Lag din egen sexhule

Hold klærne på
Noen ganger kan det være morsomt å ha noen klær på under selve akten. Dette gjør det hele mer spontant, og det kan være en fin avveksling.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!