Gå til sidens hovedinnhold

Slik takler kjendisene sexscenene

Det ser kanskje helt naturlig ut på skjermen, men det er ikke bare-bare å spille inn sexscener foran et helt filmcrew.

(YEYE): På skjermen ser det helt perfekt ut. Men selv om en sexscene ser aldri så het, heftig og dampende ut på lerretet – så er den nok ikke slik i virkeligheten, heller det motsatte. Dette er også grunnen til at mange skuespillere aldri viser seg naken eller spiller inn sexscener. For uansett hvor profesjonell du er, så er heftige scener både pinlig og krevende.

De fleste skuespillere vil nok fortelle at sexscener er keitete, kjedelig og omtrent like sexy som lange underbukser. Derfor er det mange som tyr til ulike triks for å få til en god nakenscene. Noen tyr til vitser, andre musikk og noen lukker øynene (og tenker på Leonardo DiCaprio!).

Slik takler stjernene de pinlige sexscenene:

Hugh Grant

Triks: Nyt hvert eneste sekund!

Hugh Grant er faktisk en av dem som liker å spille inn sexscener. Dette kan jo være et snev av hans ironiske og tørrvittige britiske humor, eller så er det fordi han gang på gang spiller mot noen av de peneste skuespillerne. Vi nevner Julia Roberts, Sandra Bullock, Andie MacDowell, Renee Zellweeger, Drew Barrimore og Rachel Weisz.

- Jeg har alltid vært glad i sexscener, selv om man egentlig ikke skal være det. Men jeg har alltid syntes det har vært litt opphissende, sier Hugh Grant.

Will Smith

Triks: Tape fast sine edlere deler

En på filmsettet til filmen «I, Robot» avslørte gladelig Will Smiths hemmelige triks. Da Will Smith skulle spille inn en heftig dusjscene i filmen, klarte han tydeligvis ikke å skjule sine edlere deler. Han måtte derfor tape fast utstyret, slik at scenen ikke ble for grov.

- Will er en stor fyr, og da snakker jeg stor. Han hadde ikke noe annet valg enn å hente litt tape og gjemme det unna, ellers så hadde vi blitt plassert rett i voksenfilmhyllen, forteller en av medarbeiderne.

Kate Winslet

Triks: Late som om det er Leonardo DiCaprio

Det kan se ut som om Kate Winslet ikke har kommet over sexscenen med Leonardo DiCaprio i «Titanic». Og det er ikke vanskelig å forstå! Ingen glemmer vel den hete (og svette!) sexscenen i baksetet på en bil like før Titanic traff isfjellet? Kate har faktisk innrømmet at hun selv syntes denne scenen gikk riktig så bra!

Under innspillingen av «Iris» derimot, gikk det ikke like fint. Kate måtte spille inn en het scene med en mindre attraktiv mann, og har i ettertid innrømmet at hun faktisk lukket øynene og tenkte på Leonardo!

- I filmen kan man ikke se ansiktet hans, så det spilte ingen rolle hvordan han så ut. Så jeg bare latet som om det var meg og Leo en gang til. Det hjalp virkelig, sier Winslet.

Angelina Jolie

Triks: Gjør det med en venn

Angelina har spilt inn mange sexscener, men hun føler det blir best resultat når det er med en god venn. Sexscenen med vennen Ethan Hawke i filmen «Taking Lives», var den morsomste hun har spilt inn noensinne. Scenen måtte bli spilt inn flere ganger fordi de ikke klarte å slutte å le.

- Det var morsomt å spille den inn fordi vi er så gode venner. De første gangene han dyttet meg inntil veggen, knakk vi sammen i latterkrampe. Det er mye mer komfortabelt med sånne scener når det er med en venn, sier Angelina.

Jennifer Aniston

Triks: Gjør det raskt og bruk humor

Humor funker for Jennifer Aniston. Hun har innrømmet at hun må spøke før de hete scenene, slik at det ikke blir så alvorlig. Hun synes nemlig at disse scenene er både skumle og nervepirrende. Aniston ønsker også å få det unnagjort så fort som mulig.

- Man må bare gjøre det til en morsom ting, for det er ingen vei utenom. For hvis det blir veldig rart, så blir det ikke sexy.

Halle Berry

Triks: Lat som om det ikke er deg

Halle Berry og Billy Bob Thorntons sexscene i filmen «Monster’s Ball» har ofte blitt kåret til en av de aller heteste scenene i filmhistorien. Til og med Halle Berry er enig; selv synes hun faktisk at hun ser riktig så hot ut.

Halles triks er nemlig å se på de intime scenene ved å late som om hun har ingenting med dem å gjøre. På den måten klarer hun å nyte scenene likt som alle andre.

Johnny Depp

Triks: Musikk

Johnny Depp er kjent for sine rare vaner på filmsettet, blant annet at han spiller musikk som passer til karakteren han spiller, og de forskjellige scenene. Han bruker også musikk for å komme i den riktige stemningen til en sexscene. Under innspillingen av filmen «From Hell», hadde han en ansatt som spilte de sangene som Johnny ønsket seg under de intime scenene.

- Han var sensitiv og sjarmerende, men han måtte ha på musikk hele tiden, forteller Sophia Myles, motspilleren hans i «From Hell».

Charlize Theron

Triks: Latter

Charlize kom seg igjennom scenene mot Christina Ricci i filmen «Monster», ved å le masse.

- Det var så gøy å se opptakene fra sexscenene, fordi vi lo altfor mye. Lydmannen ble sikkert helt gal av oss siden vi lo så mye inn i mikrofonene. Det var første gangen jeg kysset en kvinne på film, og det var helt greit å kysse Christina. Bortsett fra implantatet jeg hadde i munnen, som noen ganger løsnet, forteller Charlize.

Naomi Watts

Triks: Prompemaskin

Naomi Watts har aldri vært redd for nakenscener, og har funnet den perfekte måten å bryte isen på. Det var mot Mark Ruffalo i filmen «We Don’t Live Here Anymore», mens de spilte inn en sexscene mot et tre – helt nakne, at Naomi kom med «isbryteren». For å lette den anstrengte stemningen, hadde Naomi nemlig tatt med seg en prompemaskin.

- Du er helt naken foran et filmcrew og masse kameraer, og prøver å gjøre ditt beste for at det skal se naturlig ut. Og plutselig kommer det masse prompelyder. Ingenting var pinlig etter det, forteller Mark om opplevelsen.

Josh Hartnett

Triks: Finn den rette motspilleren

Kjekkasen Josh Hartnett har aldri hatt noen problemer med sexscener, rett og slett fordi han alltid har vært heldig med motspillerne sine. De har blant annet aldri brydd seg om han innimellom har vist litt for mye av det gode.

- Slike scener er alltid litt pinlige for begge parter. Det største problemet er at hvis du ikke blir opphisset så blir hun sint på deg, og hvis du faktisk blir opphisset – så blir hun også sint! Men jeg har vært heldig som har jobbet med kule jenter som ikke bryr seg noe særlig, forteller en ærlig Josh.

Salma Hayek

Triks: Glem familien din

Salma forteller at det var spesielt vanskelig å gjennomføre hennes første sexscene, i filmen «Desperado», fordi hun tenkte bare på at familien kom til å se henne naken.

- Jeg holdt på å få sparken! Jeg gråt gjennom hele nakenscenen. Det er derfor man aldri ser lange klipp; det er korte deler som er klipt sammen. Jeg ville ikke være naken foran kamera, for det eneste jeg tenkte på var faren og broren min.

(Kilde: iVillage.com)

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her