Den danske sexologen Rikke Thuesen sier, i likhet med de fleste andre sexeksperter, at lidenskapen i et parforhold ofte blekner når hverdagens rutiner tar over for den intense forelskelsen, skriver avisen Ekstra Bladet. Og dermed blir også sexen gjerne litt kjedeligere.

Det finnes en rekke tips og triks for å sprite opp sexlivet. Ha sex på et nytt sted, utforsk nye stillinger, prøv sexleketøy eller lev ut forskjellige roller, er noen forslag.

Et annet grep kan være å sende hverandre frekke tekstmeldinger med «sexkommandoer». Det kan være ekstremt pirrende å få seksuelt ladede sms-er fra sin elskede, og starter dere allerede fra morgenen av er det bare så vidt dere klarer å vente til dere er kommet hjem før klærne er av.

Det er bare fantasien som setter grenser for hva sms-ene kan inneholde. Du og kjæresten din vet selv best hva som tenner dere, men for par som trenger litt starthjelp presenterer avisen seks oppgaver til ham og henne.

Noen av tingene er rene oppgaver og som man trenger å benyttes seg av sms for, men forslagene kan også diskuteres over sms, og dermed fungere pirrende over flere dager.

Her er noen av forslagene til sexkommandoer som vil sprite opp sexlivet ditt:

– Hun skal gå på jobb, på byen eller på besøk hos kjente i kjole – uten truse på.

– Han skal onanere foran henne, mens hun sitter foran ham med bena fra hverandre. Hvor lenge klarer han å la være og røre henne?

– Hun skal gjør alt han ber om seksuelt. Neste gang bytter dere.

– Hver person skal finne en scene i en pornofilm og så skal dere prøve å gjøre det samme som på filmen.

– Han skal be henne ta på seg sitt mest sexy undertøy på jobb, onanere, ta bilde av det med telefonen og sende det til ham.

– Hun skal be ham onanere på toalettet på jobben eller hjemme hos kjente.

– Dere skal kjøpe sexleketøy sammen og så bruke det i et prøverom i en klesforretning.

– Han skal smøre henne inn med massasjeolje over hele hennes nakne kropp, men får ikke lov til å røre underlivet hennes før hun sier ifra.

– Hun skal onanere foran ham

– Send henne sms-er med hva du har tenkte å gjøre med henne når dere kommer hjem fra jobb. Hun svarer med hva hun har tenkte å gjøre med ham.

Obs! I dagens teknologiske samfunn er det viktig å slå av funksjoner som forhåndsviser tekstmeldinger og MMS-er på telefonen, eller være veldig påpasselig med å skjule telefonen når man er på jobb eller på kafé. Ellers kan kollegaer og venner få vite litt mer om kjæresten din enn du kanskje er klar for...