Gå til sidens hovedinnhold

Sommerens heteste sextips

Her er triksene for hete sommerkvelder.

I sommervarmen kan sex føles som mer pes enn kos. Men ikke fortvil, det finnes flere tips som gjør at dere kan kjøle hverandre ned samtidig som dere tilfredsstiller hverandre på hete dager.

Nettsiden iVillage har i samarbeid med sexterapeuter og forfattere av erotiske bøker, satt opp en liste over de beste tipsene for sommersex. Her gir vi deg de mest sexy:

Bruk frosne bær

Forbered deg ved å fryse ned bringebær, jordbær eller andre bær og frukter. La kjæresten ligge på ryggen, mens du fører et frossent jordbær fra halsen og helt ned til tærne og opp igjen. Bruk ekstra god tid ved erogene soner. La gjerne kjæresten din gjøre det samme på deg, og fortell henne hvor ekstra sexy det vil være dersom hun bruker sin egen tunge til å slikke opp sporene av den frosne bærjuicen.

Bruk en nedkjølende vifte

Plasser en vifte som roterer fra side til side ved sengen, gjerne over sengen om mulig. Ta med deg kjæresten og legg dere ned i sengen mens dere koser. Nyt hverandre og samtidig den deilige følelsen hver gang den kjølende luften treffer de sensitive områdene av de nakne kroppene deres.

Isbiter med smak

Isbiter er en klassiker på varme soverom. Men prøv gjerne å dryppe «sexy» smaker i vannet når lager isbiter. Bruk for eksempel en dråpe honning, vanilje eller frys ned en liten sjokoladebit. Når isbitene er klare putter du dem i munnen før du planter iskalde og pirrende kyss over hele kroppen hennes.

Nakenbading

Oppsøk sjøen, en innsjø eller et basseng, og kle av hverandre alle klærne før dere hopper ut i. Ingenting føles vel så deilig som avkjølende vann mot naken hud, og ekstra pirrende er det å tenke på at det kan komme forbipasserende som oppdager dere mens dere har sex i vannet.

Is + blowjob= sant

Viser du denne artikkelen til kjæresten din, så kanskje du er så heldig at hun gir deg en kald og deilig overraskelse i kveld. I så fall vil hun få deg til å legge deg ned, mens hun dukker opp i en sexy bikini og en ispinne i hånden. Deretter vil hun vise deg akkurat hva hun har tenkt til å gjøre med deg ved hjelp av munnen og ispinnen. Så legger hun ispinnen fra seg, og mens tungen og leppene fremdeles er litt kalde utfører hun samme «trikset» på deg som hun gjorde på ispinnen.

Dropp klærne, ikke tilbehøret

Er det virkelig varmt kan selv undertøy være for mye klær for henne (lucky you), men foreslå likevel at hun kan pynte seg litt for deg. Hun kommer til å se råsexy ut helt uten klær, men kun iført et perlekjede rundt halsen. For å krydre situasjonen ekstra, hva med å legge perlene i fryseren først slik at de blir iskalde og får brystvortene hennes til sexy knopper. Eller dere kan smøre de inn med glidemiddel å trekke de glatte perlene over kroppene til hverandre.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken