Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg var sexavhengig

Laila (36) brukte sex for å få bekreftelse. Se video!

HTML EMBED

(SIDE2): Laila Mjeldheim har siden tenårene slitt med sexavhengighet. Hun var besatt av bekreftelse, og sex fikk henne til å føle seg bra. Innerst inne var hun imidlertid utrygg og redd.

- Jeg hoppet fra et forhold til et annet, og jeg forsto ikke hvorfor jeg aldri fikk det til. Jeg kunne bli veldig forelsket i starten, men klarte ikke å være ærlig og vise hvem jeg var, sier Laila til NRK.

- Sviktet
Laila holdt også mange ting skjult for sine kjærester, noe som gjorde at hun ble følelsesmessig avstengt.

Hun var også utro mot flere av sine partnere.

- Med en gang spenningen i forholdet forsvant, sviktet jeg. Det gjør meg trist å tenke på hvordan jeg var og hvordan jeg trodde at livet skulle være, forteller hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Behov for seksuelle reaksjoner
Nå ser imidlertid livet til den nå 36 år gamle kvinnen litt annerledes ut.

Etter et foredrag med addiktolog Espen Andresen skjønte Laila at hun led av en avhengighet. Hun oppsøkte hjelp, og nå er det bare to måneder til Laila selv blir addiktolog.

Endresen forteller at han har stor tro på at det vil gå bra med Laila, da hun er ikke den meste destruktive personen han har møtt. Han sier videre at hun hadde behov for seksuelle reaksjoner uten å kunne være intim med sine følelser.

Vil hjelpe andre
I torsdagens utgave av NRK1-programmet «Migrapolis» forteller Laila om de tunge tiden som sexavhengig, i et håp om at hun kanskje kan bidra til at andre som sliter med en avhengighet skal tenke at det er mulig å gjøre en endring i livet.

«Migrapolis» sendes på NRK torsdag kl. 22:30.

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen

Kommentarer til denne saken