(SIDE2:) Amerikanske sexologer sier at menn og kvinner sexfantasier skiller seg på to sentrale felt.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Mannen drømmer ofte om å føle seg sterk og dominerende - noe de sjelden sier til sin kvinne, mens kvinnene er mer på det forbudte.

Ifølge Seductionlabs så er det imidlertid en sexfantasi som tenner menn mest.

1. Trekantsex

Her skiller amerikanerne seg lite fra andre menns nasjonaliteter. Å ha sex med to kvinner på en gang topper listen i undersøkelser i flere land. Men det må være en ekstra kvinne. Mannen vil være alene i trekanten.

2. Spontan sex

Menn tenner på tanken at man har sex her og nå, når lysten melder seg - enten det er i bilen eller på kontoret. Å vente til kvelden tar bort noe av begjæret.

3. Rollespill

Det høres ut som en dårlig komedie, men mange menn synes en gammeldags sykepleieruniform på sin kjære er riktig tennbart.

4. Sex med en ukjent kvinne

For mange menn er det å nedlegge en kvinne etter å ha sjekket henne opp bare kort tid før, en fin fantasi-

5. Det forbudte

Dette er en sexfantasi som kommer høyest opp på kvinnens liste. Det handler om å ha sex med en person i det skjulte. Det være seg din kjæres venninne eller sjefen.

6. Hun har sex med en annen mann

Og du kan se på. Selv om mange menn mener dette virker pirrende, er det ikke slik at mange foreslår det eller egentlig vil at det skal skje.

7. Sexorgie

Det er sjelden folk deltar i sexorgier, men en god del menn drømmer om det.

8. Sex med en langt yngre kvinne

Dette er ifølge Sedcutionslab et punkt som aldri går av moten for menn. Mange lever det også ut.

9. Seksuell råderett over flere

Harem-fantasien er visstnok noe flere, spesielt monogame menn, drømmer om. Det å kunne bestemme hva flere kvinner skal gjøre for deg. Punktet henger delvis sammen med siste punkt som er

10. Dominans og underkastelse

Kvinnen er mannens «slave». Mange menn drømmer om å være den med mest å si i den seksuelle relasjonen, men underkastelsesfantasien kan grense mot bondage og sm.