(SIDE2:) «Størrelsen teller ikke» sier mange kvinner. Men er det egentlig sant?

Skal vi tro en dansk undersøkelse, finnes det en perfekt type penis, skriver danske Ekstra Bladet. Den er 18 til 20 centimeter lang, 14 til 16 centimeter i omkrets, svampformet og glattbarbert.

Undersøkelsen er riktignok gjort på en datingside som må regnes som grovere enn gjennomsnittet. De kvinnelige deltakerne har muligens andre preferanser enn folk flest.

Ønsker mer enn gjennomsnittet
I undersøkelsen svarte 39 prosent at 18 til 20 centimeter i lengde var perfekt. Nesten like mange, 34 prosent, mener 16 til 18 centimeter er det optimale. Bare ni prosent foretrekker en penis på over 20 centimeter.

De færreste menn har den størrelsen deltakerne drømmer om. I gjennomsnitt er en erigert penis 15 centimeter lang, og de fleste befinner seg mellom 13 til 18 centimeter.

28 prosent av kvinnene mener at penis bør være 14 til 16 centimeter tykk, mens 26 prosent liker best 12 til 14 centimeter. Bare én prosent svarte «over 20 centimeter».

Bør ikke være for lang
Sexolog Katrine Berling forteller at det kan være et større problem med for stor penis enn for liten.

- Hvis en penis er altfor lang, kan det gjøre direkte vondt for kvinnen, sier hun ifølge Ekstra Bladet.

Blant deltakerne mener 41 prosent at penis ser best ut når penishodet er tykkere enn resten, mens 21 prosent liker at den er like tykk over hele. Ni av ti kvinner svarer at de foretrekker at menn barberer seg nedentil.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!