Gå til sidens hovedinnhold

Sextrend skader peniser

En populær dansetrend på Jamaica har ført til flere penisbrudd.

(SIDE2:) «Daggering» er en danseform som for tiden er populær på Jamaica. Men dansen er ikke uten risiko.

Skjer ved røff sex
Inquisitr.com beskriver dansen som å simulere sex. Mannen skal ha samleielignende bevegelser i hoftene, og det skal være vanlig å ha erigert penis mens han danser.

Dette i seg selv skaper ikke skader på penis. Problemet er at det har blitt vanlig å fortsette det intense tempoet etter dansingen på soverommet. Mange av skadene oppstår fordi mennene kjører for hardt på under samleiet.

- Under veldig røffe samleier kan penis gli ut, og i et forsøk på å komme inn igjen, treffer mannen kvinnens skambein og brekker penisen, sier en lege ved Kingston Public Hospital ifølge Newsweek.

Andre blir skadet fordi de prøver å gni den erigerte penisen inntil kvinnen, men mister kontrollen.

Smertefullt
Legen omtaler bruddet som smertefullt:

- Det kommer et høyt smell, uutholdelige smerter og opphovning, sier legen ifølge The Sun.

Selv om daggering ikke er noe nytt fenomen, oppstår det stadig flere skader som følge av trenden. I fjor skal det ha vært tre ganger så mange brudd i penis som året før.

Penisbrudd er svært sjeldent. Fordi det ikke er noen knokkel i penisen, er det mange som ikke engang er klar over at det er mulig. Men det kan altså skje når penisen er erigert. Ifølge Pasienthåndboka kan penisbrudd i verste fall føre til endring av penisform, redusert evne til ereksjon og infeksjon.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken