Gå til sidens hovedinnhold

Frekk date gikk helt galt

Store politistyrker ble satt inn da vitner oppdaget parets sexlek.

Tirsdag 14. februar var «Alle hjerters dag», og alt fra nyforelskede til gamle par forærte hverandre små gaver og tegn på sin kjærlighet.

For 26 år gamle Stephanie Morgan Pelzner og hennes kjæreste Alexander Harbar (31) fra Portland i Oregon gikk kveldens kjærlighetstokt imidlertid helt galt.

De to spilte et rollespill, som til slutt endte med at store politistyrker ble satt inn, skriver lokalavisen Oregonian ifølge Ekstra Bladet.

Vitner i nabolaget meldte tirsdag inn til politiet at de hadde sett en naken kvinne fastbundet i baksetet på en Subaru Legacy utenfor kjøpesenteret New Seasons Market. Politiet trodde det kunne dreie seg om en kidnapping, og sendte ni patruljer til stedet.

Politiet i Washington ble også varslet i tilfelle bilen skulle stikke av nordover.

Etter en leteaksjon fant til slutt politet den unge kvinnen, med gaffatape over munnen, ute foran bileierens hus. Da viste det seg samtidig at mannen var hennes kjæreste. Og at hun var «kidnappet» frivillig.

Harbar forklarte til politiet at paret holdt på med et romantisk rollespill i forbindelse med «Alle hjerters dag», og at Pelzner langt fra var «tatt» mot sin vilje. Pelzner støttet opp historien og beklaget det hele overfor politistyrkene.

- Det er det merkeligste jeg noen sinne har sett i min 24 år i politiet, forteller en av politimennene til Oregonian.

Parets lek var imidlertid over. De to ble anholdt og siktet for å forstyrre ro og orden med sin uvanlige sexlek.

HTML EMBED

LES OGSÅ:

Reklame

Ny mobilavtale barberer prisene på abonnementet

Kommentarer til denne saken