Gå til sidens hovedinnhold

Sexmytene avlives

Vi fortsetter å ta kvelertak på noen av sexmytene som både forkludrer og forvirrer.

(Womanweb.no): Vi har allerede tatt tak i noen av de vanligste sexmytene i Woman nummer 19 og her på Womanweb. Det er på tide å komme enda flere til livs:

¿Kommer han ikke i meg blir jeg ikke gravid

Det er kun sant dersom du bruker p-piller, pessar eller en annen form for prevensjon eller han bruker kondom – helt fra starten. Fikk han trukket på gummihetten først etter et prøvedypp, så kan du faktisk bli gravid. Den pre-spermen han lager når han blir opphisset kan nemlig også inneholde sæd.

¿Menn kan ikke fake

Jo, det kan de. Det er vanskelig å fake en sprut, men stikk mot manges overbevisning er mannens orgasme mer enn bare den ettertraktede ejakulasjonen. Dessuten kan han sprute livet løs uten å ha den egentlige orgasmefølelsen.

¿Utroskap kan være bra for et forhold

Det er i hvert fall en sannhet med store modifikasjoner. Det kan selvsagt gjøre deg eller ham veldig omgjengelig dersom man skulle være forelsket i en annen, og skyldfølelser vil sannsynligvis få de gode handlingene til å velte frem. I lengden vil det derimot neppe bety at det fremmer intimiteten og tillitten i forholdet deres å ha seg uten at den andre vet om det.

¿Sex er ikke noe man prater om, men gjør

Sprøyt og bollevås! Det slår neppe lysten i hjel dersom dere prater om sakene – tvert imot. Det skader dessuten ikke å lese og lære mer om det. Selv om du skulle oppfatte deg selv som stjerne i sengen (og han), vil dere bli mer åpne og nysgjerrige av å utforske lystene og følelsene.

¿Menn har mer lyst enn kvinner

Du kan likegodt glemme myten om mannen som bare tenker med pikken og alltid er klar for en lakenrunde med det samme. Alle undersøkelser viser at kvinner og menn har noenlunde samme sexdrive.

¿Analsex gjør dritvondt

Nei. Dersom du husker et par grunnregler (slapp av, bruk masse glidekrem, start forsiktig med en liten finger og stopp hvis det er ubehagelig), så behøver ikke analsex gjøre vondt. Det kan derimot være ganske deilig. Folk er forskjellige, akkurat som hullet der bak, men med forsiktighet og en smule planlegging, skal dette gå helt greit dersom det ligger an til en rumperunde.

Les også:

Farvel til sexmytene

Skrevet en erotisk novelle?

Depp kysser best

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden