Det finnes mange lister over sexy filmklipp. Men hvorfor skal alt være så sexy hele tiden?

Vi har plukket ut ti scener vi syns er utrolig usexy. Er du enig - eller blir du fristet av disse scenene?

«Onkel Boonmee som kan erindre sine tidligere liv»
En vakker prinsesse som har sex i et lite tjern ... Det kunne kanskje vært romantisk. Men når partneren hennes er en malle - ja, nettopp, en fisk - blir det bare ekkelt.

HTML EMBED

«Superbad»
Seth (Jonah Hill) er lykkelig da han får danse med en jente på fest. Og han blir både overrasket og glad da hun begynner å gnikke seg inntil ham. Mindre begeistret blir han da han oppdager at jenta hadde mensen, og at hun har gitt ham en stor, blodig flekk på buksebeinet.

HTML EMBED

«Team America: World Police»
Hollywood-filmer har ofte begrensninger i hvor mye de kan vise i en sexscene. Dette trengte ikke Trey Parker og Matt Stone bry seg om, fordi deres skuespillere var dokker. Men visuell dokkesex er - utrolig nok - ikke særlig sexy.

HTML EMBED

«Howard the Duck»
Dokker som har sex med dokker er ille nok, men enda mindre sexy er det når en kvinne (Lea Thompson) har sex med en dokke, nærmere bestemt anda Howard the Duck fra en fremmed planet.

HTML EMBED

«Jack Frost»
Jill (Shannon Elizabeth) skal ta seg et varmt bad, og blir sint da vannet plutselig blir kaldt. Vannet blir bare kaldere og kaldere, og snart dukker en snømann opp i badekaret og voldtar henne.

HTML EMBED

«Padre Padrone»
I denne selvbiografiske oppvekstfilmen får vi se unge gutter som akkurat har oppdaget sin seksualitet. I mangelen på jenter, bruker de høner - og da snakker vi altså om fuglen. Mer sexy blir det ikke av at faren til hovedpersonen ser hva guttene gjør, og blir så opphisset at han drar rett hjem og har sex med kona si.

«Knocked Up»
I «Knocked Up» får vi se hvor klønete og flau en one night stand kan bli, da Ben (Seth Rogen) blir med Alison (Katherine Heigl) hjem. Kondomtrøbbel og pinlige replikker er ille nok, men mest usexy er scenen dagen derpå, da Alison får se en bleik rumpe i senga si.

HTML EMBED

«About Schmidt»
Det er veldig fint at også eldre personer kan nyte sex. Men vi trenger ikke minnes på det ... I «About Schmidt» får vi se en naken Roberta (Kathy Bates) som prøver seg på Warren (Jack Nicholson) i boblebadet.

«Young Adult»
Mavis (Charlize Theron) er utrolig usympatisk, mens Matt (Patton Oswalt) er godheten selv. Utseendemessig ligger de i hver sin ende av skalaen. På impuls bestemmer de seg for å ha sex, og hennes brune, stramme hud mot hans bleikfeite kropp er ikke det lekreste du har sett.

HTML EMBED

«Dead Girl»
To skolegutter finner en bevisstløs kvinne som verken er død eller levende, og de oppdager snart at hun ikke kan dø. Den ene av guttene vil gjerne ha sex med henne, og i denne scenen ligger de nakne inntil hverandre mens han prøver å gjøre henne lekker ved å sminke henne.

HTML EMBED