Mange filmer inneholder hete sexscener. Men skuespillerne avskyr å spille dem inn.

Skuespillere forteller om pinlige øyeblikk med mange øyne rettet mot sin nakne kropp. For scenene som ser så sexy og dampende ut på kinolerretet, var slett ikke hete i virkeligheten.

Drakk vodka
Keira Knightley forteller at hun grudde seg til å spille inn sexscenen med Michael Fassbender i «A Dangerous Method».

- Jeg tok et par shots med vodka før vi startet, og så et par glass champagne for å feire at jeg aldri trengte å gjøre det igjen, sier hun ifølge Daily Telegraph.

Hun vurderte å avslå rollen på grunn av sexscenen, men valgte å takke ja da regissør David Cronenberg sa at scenen ikke skulle framstå som sexy.

LES OGSÅ:

Filmsex med eksen
De fleste syns det er ille nok å spille inn en sexscene med en kollega. Enda verre var det for Cameron Diaz, som måtte spille inn scenen med ekskjæresten Justin Timberlake i «Bad Teacher». Men eksparet valgte å ikke ta scenen så seriøst.

- Det var mye latter. Vi hadde det veldig moro, for det var så absurd. Og vi ble enige om å gjøre det til den ekleste sexscenen noen sinne, sier hun til Access Hollywood.

- Kunne se stort sett alt
Mila Kunis og Justin Timberlake brukte to uker på å spille inn sexscenene til «Friends with Benefits». På den tiden rakk de å bli godt kjent.

- Justin hadde bare en sokk over sine edlere deler, så ja, jeg kunne se stort sett alt. Og jeg hadde brystvorteplaster og et lite plaster på «hoohah»-en min. Vi kunne ikke følt oss mer ukomfortable i begynnelsen, men på den fjortende dagen bare kastet vi klærne, sier hun ifølge Daily Mail.

- Som en burka
John C. Reilly trodde han skulle bli intim med Jennifer Aniston i «The Good Girl». Der tok han feil. Hun er nemlig en av mange skuespillere som velger å gjøre sexscenene så usexy som overhodet mulig på filmsettet.

- Jeg kom inn og hun lå under dyna, og jeg tenkte: «Ok, de vil vel at jeg skal gjøre meg klar.» Så jeg la meg i senga, hun løftet dyna, og hun hadde to par joggebukser, tjukke sokker og en langermet t-skjorte. Kroppen var som en burka fra nakken og ned, sier han ifølge The Sun.

Og situasjonen ble ikke bedre da scenen skulle spilles inn.

- Jeg sa: «Ok, jeg får bare legge meg oppå deg,» og hun sa: «Kan jeg få kyskhetsputa?» Og jeg lurte på hva en kyskhetspute er? Og de henter en diger, svart pute hun legger mellom beina. Og fra det øyeblikket gikk jeg fra å være Robert Palmer til Ringeren av Notre-Dame. «Beklager, jeg må visst jokke på puta,» sier han.

Forkjølet medspiller
Reese Witherspoon fikk erfare hvor usexy sexscener kan være da hun spilte mot Robert Pattinson i «Water for Elephants».

- Robert hadde en kraftig forkjølelse da vi spilte inn scenen. Tørket nesa, og nesa rant hele tiden. Det var smittsomt og ekkelt, og ingen spøk. Jeg må si at jeg var litt skuffet. Det var ikke sexy, det var veldig hardt arbeid, sier hun ifølge Gossipfacile.it.

Tapet fast til lakenet
Robert Pattinson synes også det er usexy å spille inn sexscener, som da han spilte mot Emilie de Ravin i «Remember Me».

- Du får et lite plaster over dine intime deler. Jeg tapet ikke godt nok, så jeg endte opp med å tape det rundt meg selv, og så falt det av etter bare noen sekunder, så jeg var tapet fast til lakenet, sier han ifølge The Sun.

Og situasjonen ble ikke bedre da han fikk ting på plass.

- Så innser du at hele staben ser på rumpehullet ditt, sier han.

Vil ikke bli opphisset
Michael Fassbender beskriver et problem mange mannlige skuespillere trolig kjenner seg igjen i.

- Sexscener kan være ganske ubehagelige. Som mann vil du først av alt vise at du ikke utnytter jenta. Du vil ikke at hun skal føle at du blir for opphisset eller noe sånn, sier han ifølge EntertainmentChatter.com.

LES MER: