(SIDE2:) Sex på film fenger, og det er ikke tilfeldig at så mange regissører velger å ha heftige sexscener i filmene sine.

Nå har Premiere.com plukket ut tidenes hotteste scener. Her er noen av dem:

«Og mora di også» (2001)
To unge menn drar på reise med en moden kvinne. Kvinnen vil lære guttene om sex. Etter en kveld med mye tequila, får de sitt livs eventyr.

«A History of Violence» (2005)
Mange gutters drømmer blir oppfylt da Edie (Maria Bello) tar på seg cheerleader-uniformen for sin mann (Viggo Mortensen).

«Monster’s Ball» (2001)
Premiere mener at dette er en av de mest frimodige sexscenene i historien. Leticia (Halle Berry) ber Hank (Billy Bob Thornton) om å gi henne en god følelse, og det gjør han.

«Blow Up» (1966)
Fotografen Thomas (David Hemmings) skal ta bilder av modellen Veruschka. De har riktignok ikke sex, men det kan sannelig virke sånn når han skrever over henne med kameraet i hendene.

«Some Like It Hot» (1959)
Joe (Tony Curtis) kler seg ut som dame, men forelsker seg i Sugar (Marilyn Monroe). Senere later han som at han er en millionær. Da blir det lettere å forføre Sugar. Samtidig prøver en ekte millionær å forføre kompisen Jack, som er kledd ut som en kvinne.

«Last Tango in Paris» (1973)
Paul (Marlon Brando) har forført en ukjent kvinne. Målet er å nå klimaks uten å berøre hverandre og å ikke vite hverandres navn.

«...Og Gud skapte kvinnen» (1956)
I 1956 var man ikke like vant til å se nakne skuespillere i dag, og mange sperret øynene opp da de så Birgitte Bardot kaste klærne i denne filmen.

«Body Heat» (1981)
Matty (Kathleen Turner) har en affære med Ned (William Hurt). I scenen sier hun svakt «Don’t», før hun etter en lang pause fortsetter: «stop».

«The Hunger» (1983)
Het vampyr-lesbesex er ikke det vi ser mest av, men her funker det.

«Mulholland Drive» (2001)
Litt uskyldig berøring i begynnelsen, men snart mister Betty (Naomi Watts) og Rita (Laura Elena Harring) alle hemninger.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!