Gå til sidens hovedinnhold

Sexy blondiner gir Norgesreklame

Norske Hafjell beskrives som en skandinavisk skatt i en amerikansk kåring av verdens beste feriesteder for skiinteresserte. Blonde damer og fantastiske skibakker er vinneroppskriften.

Det er livsstilsmagasinet AskMen som har kåret verdens ti beste reisemål for skiinteresserte. Magasinet har fem millioner lesere i måneden, og dette er definitivt god norgesreklame.

Olympisk effekt
Det er ti år siden den olympiske folkefesten i Hafjells alpinløyper. Amerikanerne har tydeligvis ikke glemt dette, og AskMen kårer nå Hafjell til verdens 3. beste reisemål.

I sin begrunnelse trekker de frem de fantastiske forholdene som Hafjell kunne vise frem under Vinter-OL i 1994.

”Med prima forhold fra slutten av november til midten av april har du rikelig med tid til å oppleve det som verdens beste utøvere lovpriset i 1994.”

Langrennsløyper og ekstremt gode forhold for snowboardere trekkes også frem som en av grunnene til at man bør reise til Hafjell. Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane trekkes frem som turens store manndomsprøve.

Sexy blondiner
En annen som har bidratt til god norgesreklame er ”Terminator 3”-stjernen Kristanna Loken;

Når du har prøvd de fantastiske løypene kan du oppsøke Lillehammer for en drink. Dette er landet som gav oss Kristanna Loken, så du er nesten sikret å møte noen sexy blondiner om du tar en tur ut og kikker.

Ischgl i Østerrike og Portillo i Chile er de eneste stedene i verden som vurderes som bedre alternativer enn Hafjell.

Sjekk forholdene på Hafjell
På nettsidene til Hafjell Skisenter finner du webkameraer som viser hvordan forholdene er i løypene til enhver tid. Ønsker du å titte på disse webkameraene kan du følge lenken under.

[Hafjell Skisenter Webkam]

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner