Gå til sidens hovedinnhold

Sexy Britney mest populær

Bilder er en av de tingene følg søker mest etter på nettet. Ikke uventet er det bilder av lettkledde kvinnelige kjendiser som drar flest klikk.

Sammenlignet med mannlige kjendiser er kvinnene i en klasse for seg når det gjelder populariteten på nettet. Bilder av de mest populære kvinnelige artistene, skuespillerne og modellene er noe av det folk søker mest etter.

Lycos har laget en liste over hvilke tolv kjendiser som var mest populære hos de som søkte etter bilder. Ikke èn mann kom med på denne listen. Ikke uventet er både Britney Spears, Christina Aguilera og Madonna med på listen. De fleste fikk med seg da de tre kysset på direkten under MTV Video Music Awards for en stund tilbake.

Listen over de mest populære kjendisene ser slik ut:

1.) Britney Spears
2.) Brooke Burke
3.) Christina Aguilera
4.) Jennifer Lopez
5.) Hilary Duff
6.) Paris Hilton
7.) Beyonce
8.) Carmen Electra
9.) Madonna
10.) Stephanie McMahon
11.) Jessica Simpson
12.) Avril Lavigne

Lycos har også sammenlignet hvilke av kjendisene folk er mest opptatt å se bilder av og mindre opptatt av å lese fornuftige ting om. De har derfor laget en toppliste som viser hvor mange prosent som bare søkte etter bilder av en person og ikke annen informasjon.

Her falt Britney Spears til en tolvte plass, mens Christina Aguilera steg til en andreplass. Dersom Britney fortsetter å spille på nakenhet så kommer nok denne situasjonen til å endre seg. Men slik det er i dag ser det altså ut til at folk flest er mer opptatt av å lese om Britney enn om Christina.

Litt interessant er det også at det på denne listen har sneket seg inn noen menn. Så det er visst noen damer som sitter der ute og sikler på kjendisene også. Topp tolv-listen finner du under. Prosentandelen av de som søkte som bare ville se bildene ser du i parentesene til høyre.

1.) Kathy Ireland (38%)
2.) Christina Aguilera (36%)
3.) Stephanie McMahon (32%)
4.) Josh Hartnett (27%)
5.) Stacy Keibler (27%)
6.) Mya (25%)
7.) Aaliyah (23%)
8.) Avril Lavigne (22%)
9.) Trish Stratus (22%)
10.) Mariah Carey (22%)
11.) Justin Timberlake (21%)
12.) Britney Spears (21%)

At Cindy Crawford ikke er like hot lenger viser listen over de kjendisene som færre enn fem prosent av søkerne ville se bilder av, men som de likevel søkte etter informasjon om. Her havner Cindy på en 10. plass. Også Arnold Schwarzenegger på 4. plass og Michael Jackson på 6. plass måtte finne seg i å ikke være like populære på bildefronten lenger.

Reklame

Hagemøblene nordmenn elsker