Gå til sidens hovedinnhold

Sexy og frustrerte husmødre

Serien er en kjempesuksess i USA, og i dag er det Norges tur. I morgen kveld har serien om forstadshusmødre som ønsker seg noe mer i livet premiere på TV 2. Se bildene fra serien.

Utroskap, intriger, hemmeligheter og sex kan bli godt fjernsyn så lenge det gjøres på rette måten. Det har amerikanerne skjønt, og serien «Desperate husmødre» er blant de største suksessene i disse dager.

Serien handler om noe så kjedelig som livet i forstedene, og vi følger fire nabofruer og deres refleksjoner på livet bak de pene fasadene:

Serien fortelles via Mary Alice Young, som tørker støv av pianoet og lager vafler før hun skyter seg. Mary Alice rapporterer fra graven og tar oss med inn bak fasadene til fruene i den fornemme fortsadsgaten.

Ifølge TV 2 skal seerne få plenty av situasjoner man kan kjenne seg igjen i, i løpet av 24 episoder utover våren. Medieviter Alex Iversen har tidligere sagt til TV 2 Nettavisen at serien blir det beste på tv i 2005:

- Det er en utrolig velprodusert og humoristisk serie. Jeg vil si det er en sammensmelting av «Six Feet Under» og «Stepford Wives», ispedd litt «Twin Peaks», sier han.

Disse blir vi kjent med i serien:

Susan (Teri Hatcher) er en skilt og enslig mor som ikke har hatt et kjærlighetsliv på evigheter. Hun er på desperat jakt etter en mann, men har en egen evne til å holde på mennene hun møter i maks ti dager. Susan er en elendig kokk, og arbeider med å illustrere barnebøker.

Gabrielle (Eva Longoria) er tidligere modell og gift med den velstående perfeksjonisten Carlos (Ricardo AntonioChavira). Hun har tilsynelatende alt hun kan ønske seg, og finner ekstra spenning i familiens 17-årige gartner, John (Jesse Metcalfe).

Lynette (Felicity Huffman) er en tidligere forretningskvinne som har ofret sin egen karriere for å ta seg av mann og fire ufordragelige barn. Hun er ikke en god mor, og livet hennes blir ikke bedre av å ha en konstant kåt og håpløs ektemann.

Bree (Marcia Cross) opptrer utad som den perfekte frue og husmor. Hjemme terroriserer den perfeksjonistiske husmoren derimot familien med strenge regler for etikette og korrekt oppførsel. Til hvert hovedmåltid serveres det gourmetmåltid som hun har brukt timevis på å forberede. Tenåringssønnen kaller henne gatas borgermester, og mannen ønsker skilsmisse.