Gå til sidens hovedinnhold

Sexy og gale leger

Her er de gale legene som danket ut fruene i Wisteria Lane.

(LONDON/SIDE2): Med kjekkasen Patrick Dempsey og vakre Ellen Pompeo i front, har TV-serien «Grey's Anatomy» tatt USA med storm.

Den andre sesongen av det komiske legedramaet raste forbi de ultrapopulære fruene i Wisteria Lane, og nådde sitt høydepunkt med hele 33 millioner seere.

- Tok helt av
- Jeg forsto at denne serien ville bli en suksess, men selv ikke i mine villeste fantasier kunne jeg forestille meg at serien skulle bli så stor! sier Ellen Pompeo til Side2.

- Det tok helt av, sier hun.

Side2 tv-guide gir deg siste nytt fra tv-fronten her

Så stor og populær ble serien i USA, at den forrige uke ble nominert til hele 11 Emmy-priser - såvidt slått på målstreken av «24» som fikk 12 nominasjoner.

LES MER: Syk serie i Emmy-racet

McBeal møter døden
«
Grey's Anatomy» minner mest av alt om en krysning mellom «Ally McBeal» og «Akutten». En gjeng unge turnusleger setter et sykehus i Seattle på hodet - det er sex, drama, action og komikk i en salig blanding.

- Suksessoppskriften tror jeg nok har vært at dette er helt annerledes enn noe annet som tidligere har vært laget for TV. Mens «Akutten» mest handler om de menneskelige skjebnene som kommer inn på sykehuset, tar «Grey's» i langt større grad for seg det spesielle livet til turnuslegene, sier Pompeo.

GRATIS VIDEO: Se klipp fra serien her

Sex-sjokk
Allerede i første episode, som starter på TV 2 tirsdag, settes standarden for sykehusdramaet: Dagen før turnuslegen Meredith Grey (Ellen Pompeo) begynner i jobben på Seattle Grace Hospital, drar hun med seg kjekkasen Derek Sheperd (Patrick Dempsey) hjem.

Etter en heftig one-night-stand, drar den unge turnuslegen på jobb. Bare for å finne ut av nattens erobring er hennes nye sjef. Og han er gift...

- En lekkerbisken
- Det begynner jo heftig?!

- He-he, det kan du trygt si. Men samtidig kan man jo forstå Meredith godt. Jeg mener: Har du sett Patrick Dempsey? Åh, han er jo bare så usannsynlig vakker og «yummy». Virkelig en lekkerbisken , ler Ellen Pompeo når Side2 møter henne i London.

- Du syns ikke rollefiguren din er litt løs på tråden, da?

- Til hennes forsvar får jeg vel si at hun var full. Og da tror jeg hvem som helst kunne gått på en smell med selveste «Mr Dreamy», he-he!

Første og andre episode av «Grey's Anatomy» starter på TV 2 tirsdag kl. 21.50.

LES SIDE2 ONSDAG: Vi har møtt de gale legene fra serien

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken