Gå til sidens hovedinnhold

De hotteste videoene noensinne

Fra Sabrina til Shakira. Se vår liste over tidenes mest sexy her.

(SIDE2): Siden musikkvideoens spede fødsel har det blitt spilt på sex. Uforskammet mye, faktisk.

Men vi er nå en gang alle barn av Maslow, og politisk ukorrekt nok har vi i Side2 gravd i arkivene og funnet frem til de 10 mest sexy videoene som noensinne har blitt (lovlig) spilt på fjernsyn.

God fornøyelse!

Sabrina - «Boys (Summertime Love)»
Denne er dedikert til alle dere som vandret rundt med litt for korte 501-bukser, pubesbart og drømte om å hoppe ut i bassenget med Sabrina. «Boys» er og blir en udødelig 80-tallsklassiker på lik linje med «Politiskolen»-filmene og Ball-genseren.

George Michael - «Freedom»
Sånn i ettertid: Hvem hadde trodd at Georgie var kapabel til dette? Låta er en moderne popklassiker, noe som er grunn nok i seg selv til å se denne videoen igjen. Men kanskje kan Cindy Crawford, Linda Evangelista, Naomi Campbell, Christy Turlington og Tatjana Patitz være fem gode grunner til? Vi tenkte oss det, ja...

HTML EMBED

Chris Isaak - «Wicked Game»
Crooner-Chris vet en ting eller to om hvordan man skal fange publikums oppmerksomhet. Men han har aldri lyktes bedre enn i denne videoen. Den rutinerte balladen «Wicked Game» illustreres av en elegant og sjelfull affære i sorthvitt, med en så å si naken Helena Christensen på stranda. Full pakke, shabadabadong.

HTML EMBED

Take That - «Pray»
Jentene i redaksjonen var kjappe med å nevne denne old skool Take That-videoen. Og hvem kan klandre dem? Robbie, Mark og de andre åler seg rundt på stranda i bar overkropp til tonene av låta som spilte da de danset med sin første forelskelse på ungdomsdisko. Gary Barlow burde derimot holdt skjorta på...

HTML EMBED

Britney Spears - «I'm A Slave 4 U»
Tidenes poplolita har sjelden eller aldri gjort en mer seksuelt suggestiv video en denne. En særdeles lettkledd Britney åler og vrikker seg gjennom den Neptunes-produserte låta sammen med andre pene og svette mennesker. Enkelt? Kanskje. Effektivt? Så absolutt!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Aerosmith - «Cryin'»
Denne monsterhiten fra 1992 var låta og videoen som gjorde Alicia Silverstone til en superstjerne. For gudene skal vite at det ikke er Steven Tyler og resten av Aerosmith som gjør denne videoen sexy. Avslutningsscenen hvor Silverstone henger i et tau fra en bro og viser fingeren til verden får det fortsatt til å gå rundt for oss, 17 år etter.

HTML EMBED

Madonna - «Justify My Love»
Å velge ut en sexy Madonna-video er ikke akkurat vanskelig. Men det å bestemme seg for hvilken viste seg å være litt verre. Likevel endte valget på «Justify My Love», av den enkle grunn at Madonna aldri har lignet mer på sexsymbolet Marilyn Monroe enn nettopp her. Det at hun for det meste ruller rundt i senga i bare undertøyet hjelper på det også.

HTML EMBED

Red Hot Chili Peppers - «Give It Away»
Anthony Kiedis' navn ble også nevnt særdeles raskt av kvinnene på huset. Denne Stéphane Sednaoui-regisserte videoen er en udødelig 90-talls klassiker, og selv om Kiedis skal ha for at han holder seg godt, er det vel en stund siden han hadde den samme sexappealen som i 1991.

HTML EMBED

Beyoncé feat. Shakira - «Beautiful Liar»
Dette blir nesten for mye. Vi er vant til sexy videoer fra begge to, men når Beyoncé og Shakira teamet opp for å gjøre denne låta i 2007 bare måtte det lages en musikkvideo. Og resultatet ble akkurat like bra som det låter på papiret. Vi utfordrer hvem som helst i popbransjen til å forsøke seg, men vi tviler på at noen vil kunne vrikke på rumpa og ha samme effekt på oss som disse to divaene.

New Kids On The Block - «Hanging Tough»
80-tallets største boybandsensasjon er i dag mest kjent for å ha hatt broren til undertøysmodell og skuespiller Mark «Marky Mark»Wahlberg som et av sine medlemmer. Men back in the day var det guttas udiskutable prettyboy-status og de (i etterpåklokskapens lys) smått latterlige ropene «we're rough!» som gjaldt. Og tydeligvis huskes de fortsatt med glede av dagens kvinner som er tilårskomne nok til å ha siklet over Jordan, Joey og de andre.

Kommentarer til denne saken