(SIDE2): Vi har selvsagt alle være egne preferanser for hva som er vakkert hos et annet menneske og en partner, men nettsiden MissTravel har uansett foretatt en kåring for å finne ut fra hvilket land verdens mest sexy kvinner og menn kommer fra. Kåringen er foretatt blant deres nettbrukere, og leserne er spurt om hvilket land som har de mest sexy mennene og kvinnene.

Mange av landene er å finne på begge listene - de har altså såpass sexy menn og kvinner at vi alle kan dra dit, dersom det er målet å ha noen å se på. Dersom du lurer på hvor du skal (eller ikke skal) legge kjæreste-ferien, så er landene Brasil, Australia, England, Canada og Spania.

LES også: Slik ser stjernene ut i bikini

Det er også blant disse fem landene vi finner kåringens vinnere av mest sexy kvinner og menn: Brasil innehar nemlig de deiligste damene, mens Australia har de mest sexy mannfolka.

Vi har ingen problemer med å se den bare tek på de brasilianske modellene Adriana Lima, Alessandra Ambosio og Gisele Bundchen. Eller de ustralske kjekkasene Hugh Jackman, brødrene Hemsworth og Hayden Christiensen - for å nevne bare noen ytterst får.

Vi nordmenn og Skandinavia ellers glimrer åpenlyst med sitt fravær på lista. Vi i Side2 er selvsagt ikke enige i at norske menn - og norske kvinner - ikke er å finne blant topp ti.

Under kan du se topp ti for kvinner og menn og nasjonaliet.

Verdens mest sexy menn kommer fra disse landene:

10. Nederland
9. Canada
8. Brasil
7. Irland
6. USA
5. Spania
4. Skottland
3. England
2. Italia
1. Australia

Landene med de mest sexy kvinnene er disse:

10. Canada
9. Sør Afrika
8. Bulgaria
7. Australia
6. Spania
5. Filippinene
4. England
3. Colombia
2. Russland
1. Brasil

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!