Gå til sidens hovedinnhold

Mest sexy på TV

Patrick Dempsey er mest sexy på TV. Og får følge av en dame som tar revansje.

(SIDE2): Jennifer Love Hewitt og Patrick Dempsey er utnevnt til de mest sexy stjernene på TV i USA, av det amerikanske bladet TV Guide.

De to skuespillerne fronter hvert sitt cover av bladet som er i salg denne uken, og Love Hewitts ektemann i serien «Ghost Whisperer», David Conrad, er langt fra overrasket.

- En virkelig vakker kvinne
- I løpet av de tre årene vi har filmet serien, er det alltid et øyeblikk hvor jeg tenker «Wow, det der er virkelig en vakker kvinne».

- «Ghost Whisperer»-stjernen har en sexy stil. Hun er fra Texas, så det er litt «cow girl» i henne, mener bladet.

For Jennifer må vel dette kalles en god revansje mot dem som i 2007 kalte henne tykk og feit, etter at det dukket opp bikinibilder av henne.

Les mer:Vektkrig i Hollywood

(artikkelen fortsetter under)

Om «Grey's»-stjernen Dempsey sier magasinet:

Vakkert hår
- Han har vakkert hår, gjennomtrengende øyne og et vakkert smil. Vel, han er ikke «Grey’s Anatomy’s» McDreamy for ingenting!

Også «Grey's Anatomy»-kollega Justin Chambers har kommet seg med på listen, sammen med Vanessa Williams, Taye Diggs, Eva Longoria Parker og «Lost»- bad boy Josh Holloway.

Jennifer Love Hewitt kan du vanligvis se i «Ghost Whisperer» på TVNorge, men serien har nå pause. Kanalen lover nye episoder til høsten.

Heller ikke Patrick Dempsey kan du kose deg med akkurat nå, men ifølge TV 2 kommer det nye episoder til sommeren.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!