Gå til sidens hovedinnhold

Se Shakira gå amok i senga

Se hennes verpeklare «ride on the wild side».

(SIDE2): Da Shakira var en vill jenteulv som ønsket å slippe ut av buret, disket hun opp med fancy moves, og i den nye videoen til «Did It Again«, gjør hun det igjen.

Denne gangen enda villere.

På singelen, den andre fra 32-åringens album «She Wolf», synger colombianeren at hun drister seg inn på hotellrom 16 i 1. etasje, selv om gutten på innsiden virker farlig.

- You were like one of those guys, the kind with a wandering eye / but I said, «hey what the hell?», for once in my life I’ll take a ride on the wild side.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Mannen som liker å kle av jentene med blikket, for så å kaste dem rundt på soverommet, er i videoen den 26 år gamle danseren Cloud alias Daniel Campos, for noen kjent fra gruppen Skillzmethod og som «eye candy»-danser på Madonnas «Re-invention«- og «Confessions»-turneer.

Video på 730.no: Se Shakira helt gå amok i sengen!

Shakira og Clouds erotiske, koreanske trommedans er filmet av regissøren Jake Nava, mannen bak videoen til Beyonces prisbelønte «Single Ladies (Put a Ring on It)» og Britney Spears semikontroversielle «If U Seek Amy», som også er kalt «F.U.C.K. Me».

Det kan være toppformen til Shakira Isabel Mebarak Ripoll tar seg en pause. I det nye nummeret av Rolling Stone, hvor stjernen pryder forsiden for tredje gang, forteller latinablondinen at hun er klar for å få barn.

- Det føles som om kroppen min spør om å få reprodusere, å få en stor mage og bære babyer.

Se video fra bladets Shakira-shoot

Kommentarer til denne saken