Gå til sidens hovedinnhold

Sexsymbolets hete video

Det kan komme godt med om man hører på sangen. . .

(SIDE2): Singelen «She Wolf» kom i butikkhyllene i midten av juli, men bildene fra musikkvideoen har fått minst like mye oppmerksomhet.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Torsdag kunne MTVs seere se premieren på den mye omtalte videoen. At Shakira har spilt på sex ved flere anledninger er et faktum, og denne gangen legger hun ingenting imellom.

Videoen er laget av britiske Jake Nava, og utfordrende scener der en lettkledd Shakira slår seg løs i et bur utgjør en stor del av blikkfanget.

Hard trening
Hun har fortalt at hun gikk gjennom en ekstrem treningsperiode kombinert med en streng diett før hun spilte inn videoen.

- Jeg måtte se bra ut for fansen, har hun tidligere uttalt til MTV.

Om de etter hvert så mye omtalte scenene inne i buret forteller hun at hun improviserte og at det ikke var lagt noen føringer for disse i forkant

- Jeg følte at jeg måtte utrykke hvordan en She Wolf ville føle seg innesperret i et bur med en trang til å bryte seg ut, sier hun.

- Bedre uten lyd

Side2s musikkjournalist Michael Jones har ikke mye til overs for Shakiras nye singel, og belønner den med terningkast 1.

- Låta er funky og lovende helt til Shakira åpner kjeften. Så åpenbarer vocoder-helvete seg. Det er kanskje politisk ukorrekt av meg å si dette, men denne videoen havner i «bedre uten lyd»-kategorien.

Tydeligere enn det kan det ikke sies. Flere stillbilder fra videoen ser du under, og nederst kan du se videoen.

2223

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken