Gå til sidens hovedinnhold

Sexy på en oppfinnsom måte?

Se smakebiter av Shakira som svinger seg.

(SIDE2): Når verdens største popstjerner gjør comeback, kan det være stas, og denne 32 år gamle kolombiansk-libanesiske sensasjonen ser ut til å ha trykket på riktige hypeknapper i forkant av singelen «She Wolf», med en ganske ny sound og en litt ny look.

Femi ulv
Låten er første smakebit og tittelspor fra albumet som Shakira Isabel Mebarak Ripoll etter planen slipper i oktober, fire år etter sin forrige oralfikserte utgivelse. Denne gangen med hjelp fra blant andre Pharrell Williams, Wyclef Jean og Lady Gagas svenske kompis RedOne.

Her synger Barranquilla-kvinnen at hun er en femi skapulv (i forkledning) som ønsker å bli sluppet fri, og i videoen er hun fanget i et sexy gullbur som nesten fungerer som stripperstolper.

Shakira beskriver selv snutten som «inventively sexy», og pressemeldingen frister også med metaforisk metamorfose via en animalsk forvandling, samt «unike danseteknikker».

Video: Se smakebit av Shakira som svinger seg

Også tidligere
Comebacklåten er produsert av John Hill alias Johnny Rodeo fra Santigolds forrige gruppe Stiffed, og videoen er regissert av britiske Jake Nava, som ifølge 730.no har en attraktiv CV med klienter som Tina Turner, Victoria Beckham, Alesha Dixon, Britney, Kylie, Pink og Lindsay Lohan.

Jake har tidligere også filmet Shakira og Beyonce samtidig, hvor de rister løs til eksotiske, norske toner.

Video: Se Shakira og Beyonce danse sammen

Kommentarer til denne saken