Gå til sidens hovedinnhold

Sharif ruller videre etter pågripelse av politiet

Dekkjendisen skylder over 90 millioner kroner og er under etterforsknig av politiet. Nå er han med i et nyoppstartet dekksenter.

Tidligere i dag la Tommy Sharif ut et bilde på Istagram med melding om et nyåpnet dekksenter. Under bildet står det:

«Nyåpnet Dekksenter på Alnabru. Smalvollveien 63. Alle dekk og felg merker til de BESTE PRISENE.»

Her kan du tipse Nettavisens journalister på mail, eller ringe 02060.

Sharif skal jobbe for broren

Dekksenteret åpnes under to måneder etter at han ble pågrepet av politiet i juni, siktet for grov bounndragelse.

Les også: Politiet fant Sharif-bil verdt flere hundre tusen i Mosjøen

Ifølge bostyrer Christian Lundin skylder Sharif over 90 millioner kroner etter at totalt ni av selskapene han er slått konkurs.

Sharif har hele tiden nektet straffskyld etter siktelsen.

Tommy, eller Tasawer som han egentlig heter, er ikke formelt underlagt noen konkurskarantene. I offentlige registre går det frem at det er broren, som er siktet for heleri i samme sak, som står som eier og daglig leder i det nye selskapet Sharif AS.

(saken fortsetter under bildet)

– Tommy Sharif informerte meg i går om at det var startet en virksomhet, men jeg kjenner ikke så mye til det. Så vidt jeg har forstått det har han ikke en formell rolle i selskapet, men skal være ansatt der, sier bostyrer Christian Lundin til Nettavisen.

– Sharif bryter ikke loven

– Det som vil være problematisk er hvis det blir solgt gjenstander i den nye virksomheten som tilhører noen av selskapene som er konkurs. Flere av hans tidligere selskaper hadde eiendeler som varelager, driftstilbehør og andre ting som er av verdi.

Forsvarer John Christian Elden sier følgende til Nettavisen:

– Min klient nekter straffskyld, og går videre med forretningsdrift som han har full anledning til. Sharif forholder seg selvsagt til loven. Hva bostyrer finner grunn til å legge seg opp i, som ikke vedrører ham, legger vi liten vekt på.

Nettavisen forsøkte å kontakte Sharif, men personen som svarte på telefonen hevdet å være den helerisiktede broren. Han ville ikke svare på spørsmål i sakens anledning angående det nye dekksenteret som står i hans navn.

Reklame

Liker du Nettavisen og kaffe? Da trenger du denne termokoppen